Кременчуцькі школярі завоювали відеокамеру та відеопроектор

14.09.2018, 10:35 Переглядів: 2 433

 

Юні кіноаматори студії "Березіль" КМЦПО вибороли три нагороди на міжнародному фестивалі "Дитятко"

Три дипломи про перемогу, відеокамеру та відеопроектор привезли кременчуцькі школярі з Харкова - чудовий подарунок до 25-річчя студії. 


На 10-му ювілейному Міжнародному телевізійному фестивалі "Дитятко", що завершується в місті .Харкові, вихованці студії "Березіль" з Кременчуцького міського центру позашкільної освіти вибороли аж три нагороди. Окрім того, в якості призів школярі отримали новеньку відеокамеру та проектор. Про це повідомив Костянтин Холодняк, директор Кременчуцького міського центру позашкільної освіти. 


 


- "Студія "Березіль" отримала на фестивалі три нагороди: диплом лауреата за анімаційний фільм ("Їжачок та зайчик"), за кращий ігровий фільм ("Ти чуєш?") і перемога в бліц-конкурсі (виконання творчого завдання під час проходження фестивалю), - розповів Костянтин Холодняк. 




Кременчуцька делегація, що зробила рідній студії такий шикарний подарунок до 25-річчя, складалася з команди: Маєвська Марійка, Багно Ярославчик, Голобородько Яна та керівник - Костянтин Холодняк молодший.


А вже 9 вересня  в Києві були підведені результати 27-го Міжнародного дитячого та молодіжного фестивалю аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела», в якому брали участь юні фотографи і відеоаматори студії. Здобутки юних кременчужан такі: дипломантами фестивалю стали фотографи:

  • Марія Толок «А там – воля!»

 

  • Кобеляцька Юліяза «Посиденьки»

 


Фільм Миколи і Марійки Маєвських «Друзі – злодії» став також дипломантом. А ігровий фільм «Ти чуєш?»вдруге за тиждень одержав диплом лауреата фестивалю. Попереду ще 2 Міжнародних дорослих кінофестивалі, в яких беруть участь роботи студії «Березіль».


 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Департамент освіти Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх