Все для дітей: дитяча бібліотека у Крюкові осучаснилась

12.09.2018, 13:32 Переглядів: 3 502

 

Запрошують охочих у новий, затишний читальний зал поспілкуватися, відпочити, насолодитися читанням, скористатися інтернетом та відвідати цікаві майстер-класи

Дитяча бібліотека у Крюкові осучаснилась - тепер бібліотека-філія №1 ЦБС для дітей, яка знаходиться на вул. І.Приходька, 32, має оновлений вигляд.


Завдяки благодійній допомозі ПАТ «КВБЗ» були придбані нові меблі: читацькі столи, столи для обслуговування читачів та шафи для книжкових виставок. Це значною мірою допомогло збільшити та осучаснити бібліотечний простір, покращити умови роботи читачів-дітей з книгою та комп’ютером й ефективніше проводити масові заходи, зустрічі, засідання підліткових об’єднань і клубів.


 


- Ми щиро вдячні Голові наглядової ради ПАТ «КВБЗ» Приходько В.І., Голові правління ПАТ «КВБЗ» Шабалі А.Д., депутату Кременчуцької міської ради Головко В.Д. та Якименко О.Е. за допомогу у придбанні нового сучасного обладнання для бібліотеки. Запрошуємо усіх у новий, затишний читальний зал поспілкуватися, відпочити, насолодитися читанням, скористатися інтернетом та відвідати цікаві майстер-класи, – вдячна від імені дітей, їхніх батьків та колективу завідувач бібліотеки Валентина Вікторівна.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх