«Я купила дихлофос і стала чекати на гостей з «Місто для людей» (доповнено)

1.09.2018, 15:34 Переглядів: 5 673

 

Кременчужанка розповіла свою історію про неочікуване «Свято меду» на вулиці Правобережній…

Я народилася і виросла в славному місті Кременчук. Моє місто – це місто без околиць. Це місто взірець небайдужості міської влади до своїх громадян. За це я його люблю. Я бачу, як місто розвивається та змінюється на краще. Мене тішить, що на раніше занедбаній території в одному з районів міста з’явилося чудове місце відпочинку та заклад харчування «Шалена бджілка».


Назва як свято. Я дуже люблю свята, які започаткували в Кременчуці. От, хоча б свято меду на день пасічника-19 серпня. Пасічники та бджолярі збираються на ярмарок та пропонують різні види меду… Кому не вистачає свята в центрі міста, то можна приїхати на екскурсію за п’ять або навіть за три гривні на вулицю Правобережну. Ні, не в «Шалену бджілку», а зовсім поряд-до другого під’їзду будинку 57/2 в «Дикий вулик».


Під навісом над входом до під’їзду облаштували собі гніздо ОСИ. Усе б нічого, та не мед вони дають…


Готуючись до свята меду, задовго до 19 серпня, а саме - 6 серпня, я вирішила запросити на оглядини в «Дикий вулик» представників управляючої компанії, яка так мило зветься «Місто для людей Кременчук». Там зраділи і навіть надіслали смс-повідомлення, що запрошення моє прийнято.


Придбавши за 40 гривень балончик дихлофосу, щоб можна було зайти до під’їзду неушкодженою, я стала чекати гостей. Їх не було. Я кожного дня справно бризкала в гніздо ос дихлофосом. Оси трішки подохли, але здаватись не хотіли.


Рівно за тиждень (13 серпня) таж таки управляюча компанія чарівним голосом диспетчера знову прийняла моє нове запрошення і надіслала чергове смс-повідомлення. Того ж дня я звернулась за допомогою до міськвиконкому за телефоном 1563. Ввічливо поспілкувавшись зі мною, мені порадили звернутися до управляючої компанії (???) або безпосередньо до її керівника та пообіцяли взяти під контроль ситуацію з осами.

Перед самим святом меду (17 серпня) мені зателефонували з міськвиконкому із запитанням на кшталт: ну, що були представники управляючої компанії «Місто для людей Кременчук»? Не було?... Будемо контролювати далі...


Так і минуло свято меду. 20 серпня закінчився дихлофос в балончику. Я зателефонувала на «гарячу лінію» управління ЖКГ Полтавської ОДА. Чекаю…


Або зима почнеться, або оси подохнуть. Як в старому анекдоті про віслюка.


Місто без околиць… Околиць немає. Наче в глухому степу з осами в «Дикому вулику». «Шалена бджілка» нам не конкурент…


ДОПОВНЕНО

За словами Тетяни, третього вересня комунальники таки спромоглися перемогти ос та знищили їхнє «лігво» у під'їзді будинку.

Автор: Тетяна, мешканка Раківки Джерело фото: terminixcommercial.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх