У вересні «Пакунок малюка» кременчуцьким породіллям не світить

30.08.2018, 17:01 Переглядів: 3 722

Обіцяють, що їх можна буде отримати пізніше

У вересні «Пакунок малюка» кременчуцьким породіллям не світить - допомога ще не надійшла до Кременчука. Прес-служба мерії, з посиланням на заступницю міського голови Ольгу Усанову, запевняє, що сім’ї, в яких починаючи з 1 вересня народяться діти, обов’язково отримають пакунки пізніше, коли вони з'являться у Кременчуці.


Головним розпорядником коштів є Департамент соціального захисту населення Полтавської облдержадміністрації. У  Кременчуці видача допомоги «Пакунок малюка» буде здійснюватися через Комунальне некомерційне медичне підприємство «Кременчуцький перинатальний центр II рівня»  та пологове відділення Комунального некомерційного медичного підприємства «Кременчуцька міська лікарня «Правобережна».

У разі не отримання на день виписки «пакунку малюка» у пологовому будинку, зверніться залежно від місця проживання:

  • до управління соціального захисту населення Автозаводського району департаменту соціального захисту та питань АТО виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області (адреса: проспект Свободи, б.66, каб.2), відповідальна особа за видачу «Пакунку малюка» - Воробйова Олена Іванівна, завідувач сектору прийняття заяв та документів відділу грошових виплат і компенсацій (контактні телефони: (0536)77-32-28, 097-49-08-441, 066-26-10-114);
  • до управління соціального захисту населення Крюківського району департаменту соціального захисту та питань АТО виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області (адреса: вул.І.Приходька, б.90, каб.111), відповідальна особа за видачу «Пакунку малюка» - Скачек Маргарита Семенівна, завідувач сектору прийому громадян відділу грошових виплат і компенсацій ( контактні телефони: (05366)6-11-21, 097-48-08-672).

Про те, що входить до «Пакуноку малюка» читайте у матеріалі: З вересня при народженні дітей видаватимуть «Пакунок малюка»

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх