Від сніданків до перших страв і десертів: з 18 червня «Укрзалізниця» годуватиме пасажирів

12.06.2018, 16:32 Переглядів: 3 959

Розрахуватися можна не лише готівкою, а й карткою

З 18 червня «Укрзалізниця» запропонує пасажирам повний комплекс харчування у поїздах – від сніданків до перших страв і десертів. Про це повідомив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов під час презентації нової послуги. Поки що годуватимуть пасажирів у тестовому режимі й лише у 4 потягах із Києва (Кременчуку не пощастило), але обіцяють розширити географію «ситих» потягів. Триватиме експеримент три місяці. За результатами тестування вирішать чи необхідна така послуга.


За словами Євгена Кравцова, в «Укрзалізниці» проаналізували досвід колег в інших країнах щодо організації повноцінного харчування в поїздах і на підставі цього вирішили ввести в експлуатацію нову послугу. Нове повноцінне харчування буде доступне пасажирам чотирьох поїздів:

  • № 81 Київ – Ужгород,
  • № 104 Київ – Маріуполь,
  • № 7 Київ – Івано-Франківськ,
  • № 749 Київ – Івано-Франківськ.

- Упродовж декількох тижнів ми плануємо розширити тестову послугу ще на деякі поїзди. Ми пропонуємо повний комплекс харчування – від сніданків до перших страв і десертів. Розрахуватися можна як готівкою, так і карткою за допомогою терміналів. Уже в наступні декілька тижнів буде можливо замовити ланч-бокси при купівлі квитків. Ми подивимося, наскільки технологія буде прийнятною, чи сподобається послуга пасажирам, і потім визначимося щодо подальшого її запровадження, - зазначив Євген Кравцов.


В «Укрзалізниці» сподіваються, що новий сервіс отримає позитивні відгуки серед пасажирів, але планують уважно вивчити всі пропозиції та відгуки подорожуючих. Це дасть можливість вдосконалити сервіс та збалансувати меню відповідно до побажань пасажирів.


- Наше завдання сьогодні – протестувати кілька компаній і кілька технологій, щоб потім зрозуміти, який варіант сподобається пасажирам найбільше. Найголовніше, щоб харчування в поїздах відповідало всім санітарним нормам і було здоровим, - наголосив Євген Кравцов.


Поїзди, у яких наразі запроваджується повноцінне харчування, обслуговуватимуть бригади сервісу громадського харчування. Замовити обід можна на пасажирське місце по телефону, вказаному в меню, через офіціанта-стюарда або отримати безпосередньо в спеціально обладнаному сервісному купе. Склад меню залежатиме від сезонності представленої продукції.


У межах послуги розроблено спеціальне меню, у якому на вибір пасажирам пропонується кілька варіантів: придбати ланч-бокс, який включатиме певний набір страв та напоїв, або обрати за бажанням окремі гарячі страви, снеки та напої.


 


Ланч-бокс можна буде замовити під час придбання квитка онлайн або в касі на станції, а також безпосередньо у вагоні. Вартість ланч-боксів залежно від асортименту складатиме 95 та 115 грн. Також «Укрзалізниця» пропонує окреме меню сніданків, у якому на вибір є каші, сирники та кисломолочні напої.


Серед гарячих страв пасажирам пропонується:

  • три види першої страви (грибний суп, курячий бульйон та гаспачо),
  • три види основної страви (картопляне пюре з куркою, паста болоньєзе та кус-кус із овочами).

Також можна замовити сендвічі та різноманітні десерти.


 


Вартість:

  • перших і основних страв буде доступна пасажирам за ціною від 38 грн за порцію,
  • сендвічів – 42 грн,
  • десертів – від 18 грн,
  • сніданки коштуватимуть від 29 грн.

Серед напоїв – різноманітні чаї, соки, кава, газовані напої та інше. На упаковках зазначатиметься калорійність страв.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: recipes.getprepd.com, uz.gov.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх