«Яка користь громаді від збільшених губ журналіста КТРК?» - з’ясовувала на сесії Піддубна

30.05.2018, 17:38 Переглядів: 5 827

 

Розглядалося питання про статут Кременчуцької телерадіокомпанії, і депутати чомусь не погодилися з тим, що вона має бути підзвітна громаді, а не міському голові

Сьогодні, 30 травня на сесії Кременчуцької міської ради розглядали питання про статут комунального підприємства - Кременчуцької телерадіокомпанії. Під час розгляду питання депутат Оксана Піддубна порушила питання про те, що саме транслює КТРК за мільйони, які отримує з бюджету. Так, нещодавно КТРК показала сюжет, де її кореспондентка робить ін’єкції для збільшення губ.


- Яка користь громаді від збільшених губ журналіста КТРК? – допитувалася Оксана Піддубна.


Вона також поцікавилася, чи не за кошти міського бюджету оплачувалась процедура? Мер не відповідав, лише посміхався. Далі Піддубна продовжила:


- Про завищені норми води телекомпанія не скаже, зате скаже про збільшені втричі губи у журналіста!..




Депутат запропонувала меру Віталію Малецькому та нардепу Юрію Шаповалову за допомогою КТРК зробити селфі на фоні труби котельні «Теплоенерго», яка завалилася.



А якщо серйозно, вона запропонувала правку до проекту рішення: прописати в статуті КТРК пункт, відповідно до якого вона буде підзвітна не одноосібно міському голові (як зараз), а територіальній громаді Кременчука в особі міськради. А також запропонувала заслухати звіт директора КТРК Сергія Перепелятника.


- І щоб звітували не в кабінеті міського голови, під печеньки, а на сесії міської ради, - висловилася Піддубна.


Мер Віталій Малецький повторив тричі «прошу визначитися» під час голосування за правку Піддубної – умовний сигнал для «своїх» не голосувати за правку. І, звичайно ж, для того, щоб її ухвалити, не вистачило голосів.


КТРК, яку депутати не погодилися зробити підзвітною громаді, отримає цьогоріч з бюджету 6 млн грн – це кошти платників податків. Загалом на комунальні ЗМІ виділено понад 8 млн грн на 2018 рік.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх