Вжух-вжух і «Кремінь» може залишитися у Першій лізі

27.05.2018, 15:12 Переглядів: 4 666

 

У гарячу пору міжсезоння з чемпіонату знімаються ще 2 команди: "Нафтовик-Укрнафта" змімається зі змагань, а "сонячні" розірвали контрати з усіма гравцями

Після ліквідації одеської "Жемчужини", ще один клуб Першої ліги припиняє існування - "Нафтовик-Укрнафта".


- В "Укрнафті" прийнято рішення про ліквідацію футбольного клубу "Нафтовик". Його не буде. Все. Є рішення правління - футбольного клубу не буде. Постає питання по спортивному комплексу... Весь спортивний комплекс знаходиться у податковій заставі в державній фіскальній службі, за борги, які "Укрнафта" винна державі. На сьогодні досягнута домовленість і почалася робота по виходу "Укрнафти" з території спорткомплексу. Їм цей об'єкт не потрібний. Вони звідти підуть, - цитує okhtyrka.net міського голову Охтирки Ігоря Алєксєєва.


На сайті міської ради Охтирки зазначено, що депутати прийняли рішення передати спорткомплекс "Обласному ліцею-інтернату спортивного профілю "Барса". 


- Депутати міської ради прийняли рішення про внесення до переліку підприємств та установ, що користуються правом на оренду майна територіальної громади нашого міста на умовах, визначених для тих, що фінансуються з бюджету міста комунальний заклад Сумської обласної ради "Обласний ліцей-інтернат спортивного профілю "Барса", що в подальшому дає можливість на базі нинішнього спортивного комплексу "Нафтовик" організувати його роботу. Є ряд напрацювань та домовленостей щодо проведення ремонтних робіт спортивного комплексу за рахунок ПАТ "Укрнафта" і відремонтовані приміщення використовуватимуться для занять спортом та оздоровлення наших дітей. Ліцеїсти можуть поповнити шкільну родину ЗОШ №4, а легкоатлети міста нарешті матимуть нормальні бігові доріжки на стадіоні, - йдеться у повідомленні. 


Крім охтирського клубу "сонячні" ("Геліос") розпочали процедуру ліквідації. Всеукраїнські ЗМІ повідомляють, що всі співробітники "Геліоса" написали заяви про звільнення за власним бажанням. А футболісти харківського клубу з початку липня отримають статус вільних агентів. 


У ситуації, яка складається із командами, у «Кременя» є шанс залишитися у Першій лізі.


У цьому сезоні кременчуцька команда була найбільш консервативною командою ліги. "Кремінь" за сезон залучив лише 27 гравців. Для порівняння луцька "Волинь", яка випередила "Кремінь" лише на 4 очки, стала лідером поточного чемпіонату за кількістю задіяних футболістів. По ходу сезону футболку "хрестоносців" в офіційних матчах одягали 56 гравців. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх