«Полтава» зменшує надію «Кременя» залишитись у Першій лізі

14.04.2018, 16:54 Переглядів: 3 492

 

Полтавчани дотиснули кременчужан у другому таймі

14 квітня футбольний клуб «Кремінь» програє «Полтаві» з рахунком - 0:2.


«Кремінь» - «Полтава» - 0:2 (0:0)

Голи: Ковпак 67, Насібулін 90+2

«Кремінь»: А.Олійник, Бєлоусов, Ходуля, Ентін, Горват, Квачов, Вовкодав, Степанчук (В.Олійник, 65), Янаков (Коваленко, 70), Богданов (Саркісян, 70), Тимченко (Дугу, 76). Запасні: Онопко, Курелєх, Бичков. Головний тренер: Сергій Ященко 

«Полтава»: Кринський, Жук, Башлай, Парамонов, Іванов (Голіков, 83), Сокуренко, Покотилюк, Недоля (Насібулін, 46), Д.Олійник (Мединський, 57), Трояновський (Яцик, 76), Дегтярьов (Ковпак, 66). Запасні: Бородай, Федотов. Головний тренер: Анатолій Безсмертний 



Перша половина гри була рівною незважаючи, що команди знаходяться в різних кінцях турнірної таблиці: полтавчани на другому місці, а кременчужани у зоні вильоту. В обох команд було кілька небезпечних моментів, “Полтава” стряхнула ворота Андрія Олійника потрапив у поперечину, а кременчужани могли відзначитися після небезпечного штрафного у виконанні Максима Богданова, але Жук підстрахував на лінії воріт.


Переломити хід гри гостям вдалося лише після перерви, коли після удару Ковпака м'яч рикошетом від Бєлоусова влетів у ворота - 0:1. “Кремінь” намагався відігратися, але у доданий арбітром час кременчужани знову пропустили. Насібулін головою відправив м'яч у ворота - 0:2.


Чи то свисток арбітра чи то розчарування від гри своїх улюбленців, але після зарахованого голу більша половина стадіону вболівальників піднялася й покинула трибуни. Деінде виднілися вболівальники, що чекали фінального свистка, який фіксував зменшення надії залишитися “Кременю” у Першій лізі.


 


Попереду у кременчужан важкий календар з лідерами: “Рух”, “Десна”, “Арсенал”... Але немає нічого неможливого, і це своєю грою проти лідерів, незважаючи на відсутність досвіду гри у Першій лізі, швидкості прийняття рішення, малу лавку досвідчених запасних, проблеми з фінансуванням, «Кремінь» довів перш за все собі, що може не лише вийти у Першу лігу, а й гідно грати із сильним суперником.


Після гри головний тренер "Полтави" Анатолій Безсмертний:

- Гра була напружена. Суперник дуже гідно сьогодні виглядав. Нам сьогодні було не легко, хоча перевага і контроль в грі був за нами. «Кремінь» дуже добре оборонявся, тримав боротьбу. Нам вдалося переломити хід матчу. Всі заміни дуже добре увійшли у гру, які явно підсилили гру. І за рахунок цього ми перемогли цю гру.


 


Наставник "Кременя" Сергій Ященко зазначив:

- Для того щоб домагатися перемоги, результату, особливо з командами тими, що знаходяться у верхній частині турнірної таблиці одного ентузіазму і бажання - мало. Потрібно підкріплювати майстерністю. Потрібно робити точні передачі, наносити точні удари, вражати ворота суперника. Сьогодні ми грали тільки за рахунок бажання й самовіддачі. Ті моменти, які були сьогодні у нас - ми їх не використали. У суперника так само було не дуже багато, але тим не менше клас виявився вищим. Те, що у «Полтави» було вони все використовували. Тільки майстерність і особиста індивідуальна майстерність вирішує на поле результат і зміст гри. На мій погляд гра була рівною. Було багато верхової боротьби в цій грі. Ми просто не реалізували свої моменти, а суперник за рахунок свого класу використовував свої моменти.


Результати 27 туру 

«Оболонь-Бровар» - «Волинь» - 0:1

«Миколаїв» - «Геліос» - 1:0

«Жемчужина» - «Авангард» - 2:2

«Арсенал» - «Балкани» - 1:0

«Черкаський Дніпро» - «Десна» - 2:1

«Нафтовик-Укрнафта» - «Гірник-Спорт» - 2:1

«Суми» - «Рух» - 1:0

«Кремінь» - «Полтава» - 0:2

«Інгулець» - «Колос» - 4:0


Турнірна таблиця

 


Розклад 28 туру 18 квітня

«Рух» - «Кремінь»

«Гірник-Спорт» - «Суми»

«Десна» - «Нафтовик-Укрнафта»

«Балкани» - «Черкаський Дніпро»

«Авангард» - «Арсенал»

«Геліос» - «Інгулець»

«Волинь» - «Миколаїв»

«Полтава» - «Оболонь-Бровар»

«Колос» - «Жемчужина» 


18 квітня "Кремінь" зіграє з "Рухом", матч через перебір жовтих карток пропускає Ваге Саркісян. А вже 22 квітня "синьо-білі" вдома приймуть "Гірник-Спорт".

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: The Best of Ukrainian Football
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх