«Кремінь» поступається баскетболістам з Южного

14.04.2018, 20:06 Переглядів: 2 962

 

Головний тренер "слонів" Євген Федоров випробував молодь у грі

14 квітня баскетбольний клуб "Кремінь" вдома поступився "Хіміку-2" з Южного. Після поразки від "Говерли" "слони" в рідних стінах боролися за 5-8 місце. 


Хоч команда й припинила боротьбу в плей-офф, але необхідно награвати найближчий резерв команди. Тому цей матч став хорошою можливістю молоді "Кременя" проявити себе. Хоча й команда й поступилася з рахунком - 96:110, у кременчужан є можливість наверстати упущене в Южному.


«Кремінь-КДЮСШ-2» - «Хімік-2» - 96:110 (14:32, 25:22, 26:29, 31:27)
«Кремінь»: Чигринов, Байда, Сергеєв, Михайленко, Кадигроб – Шаповал, Радченко, Постіл. Головний тренер: Євген Федоров
«Хімік-2»: Рахімшаіков, Клевзуник, Безима, Козак, Николанко – Гоовчик, Горячий, Шавгаров, Івашов, Фреш-Стаханов, Ковляр, Скіра. Головний тренер: Олександр Пащенко


Відеоо гри


У перерві центровий «Кременя» Ігор Сергеєв зазначив:
- Після Івано-Франківська важкувато, за рахунок того, що ми граємо більш молодим складом ми теж можемо швидко бгати і не так втомлюватися. Попри те, що гра нічого не вирішує в команди бойовий настрій і всі хочуть перемогти.



 
Після гри наставник «Хімік-2» Олександр Пащенко розповів:
- Виграли – значить задоволений. У нас, як і в усього молодіжного баскетболу є проблема зі швидкістю прийняття рішень. Швидко грати ми навчились ,але приймати рішення на атаку у нас не завжди виходить. Сьогодні, мабуть через те що у вас атмосфера така: маленький зал, «приймальні» кільця ми забили велику кількість очок. Це не означає, що ми дуже добре забиваємо, а тому що ми сьогодні краще приймали рішення на атаку. У нас 21 результативна передача, хоча більше 10-1 у нас не буває. Ще добре зіграли у відборах не зважаючи, що проти нас зіграли міцніші хлопці. Незважаючи, що «Кремінь» грав не найсильнішим складом, нам необхідно було постійно тримати концентрацію.
 

Форвард «слонів» Іван Шаповал:
- Звичайно хотілося більше пограти і забити, але в цілому гра сподобалася. Баскетбол був відкритим. Сьогодні пішли дальні кидки, а з негативного – у нас було непорозуміння в деяких моментах, наприклад у пік-н-ролл (атакуюча комбінація в баскетболі, яка розігрується двома гравцями – ред.) і як наслідок багато втрат.


Головний тренер «Кременя» Євген Федоров:
- Ціллю в матчі була перемога, але більш молодіжним складом. Дали більше пограти молоді, тому такий результат: багато пропущених очок, великий рахунок як у нас так і в них. Зіграли дві молоді команди тому вийшов видовищний результативний баскетбол. Ігор Сергеєв добре зіграв, але мабуть не звик грати таку велику кількість часу, втомився під кінець, не впіймав дві передачі, віддав не тому. Постіл також непогано зіграв, але на початку при пресингу трохи загубився і віддав передачі не туди, хоча ми бачили кілька хороших передач в його виконанні. Але поки молоді трохи не вистачає досвіду та впевненості, щоб допомогти «старічкам».


17 квітня о 18.00 відбудеться матч-відповідь в Южному (серія ігор до двох перемог). 

Фото: Дмитро Бабець
Автор: Альона Душенко Фото: Дмитро Бабець Джерело відео: Кременчуцьке Громадське Телебачення
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх