Кременчуцький тролейбусний колапс: версія ПАТ «Полтаваобленерго»

29.03.2018, 14:19 Переглядів: 5 341

 

Офіційне роз’яснення щодо ситуації, яка склалася

29 березня ПАТ «Полтаваобленерго» прокоментувало ситуацію зі знеструмленням тролейбусів, яка склалася у Кременчуці 28-29 березня.


Згідно з роз'ясненням, комунальне підприємство «Тролейбусне управління» зобов’язане сплачувати за електроенергію «Полтаваобленерго» попередню оплату.


Після несплати на підприємство були направлені відповідні попередження щодо можливого припинення енергопостачання. 28 березня представники Кременчуцької філії були направлені до адміністрації «Тролейбусного управління».  З представниками філії керівництво не зустрілося, допуск до обмеження електропостачання адміністративної будівлі не надало (про що були складені відповідні акти), тому ПАТ «Полтаваобленерго» було змушено знеструмити кілька об’єктів боржника.


Нагадаємо, що рух тролейбусів відновили з 12.00. Міський голова Віталій Малецький на сесії 29 березня заявив, що «Полтаваобленерго» не мало права відключати тролейбусне управління від електрики.


Як раніше повідомляв «Телеграф», депутати Кременчуцької міськради поскаржаться Гройсману і СБУ на «Полтаваобленерго», яке зупинило тролейбуси.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх