На фінішній прямій: «Кремінь» спробував свої сили з першоліговим суперником

12.03.2018, 07:33 Переглядів: 2 385

 

На нейтральній території футболісти "Кременя" зіграли з "Нафтовик-Укрнафтою"

11 березня футбольний клуб "Кремінь" провів заключний матч в рамках підготовки до весняної частини чемпіонату. На базі ФК "Полтави" у селі Копили "Кремінь" зіграв з "Нафтовик-Укранафтою". 


"Нафтовик-Укрнафта" - "Кремінь" - 1:0 (0:0)

"Нафтовик-Укрнафта" 1 тайм: Данкович, Логінов, Мироненко, Корж, Віксич, Ляшенко, Васильченко, Цюцюра, Кателін, Суханов, Яременко

2 тайм: Кліщук, Мироненко, Кателін, Лапін, Логінов, Сачко, Антюх, Нерубенко та гравці які перебувають на перегляді

"Кремінь": Онопко (А.Олійник 46), Курелєх (Бичков 46), Ходуля (Ентін 46), Ченбай (Іванченко 59), Горват (ГНП 46), Вовкодав (Піскун 46), Квачов (Богданов 46), Степанчук (В.Олійник 46), Коваленко (Бєлоусов 46), Янаков (Саркісян 79), Тимченко (Дугу 62)

 

Після гри головний тренер "Кременя" Сергій Ященко прес-службі клубу розповів: 

- Рівна гра, приблизно з однаковою кількістю моментів. Остання гра перед чемпіонатом, як у них, так і у нас. Багато чого не виходило, оскільки не дозволяв суперник. Для нас завдання таких ігор визначення потенціалу новачків і рівня готовності команди до чемпіонату. Для себе ми зробили висновки над чим потрібно попрацювати в тиждень, який залишився до старту чемпіонату.


Визначилася з новачками. На жаль, гучних придбань у нас немає. На другу частину чемпіонату будуть заявлені - Євген Коваленко та Валерій Курелєх ("Гірник-Спорт"), Денис Бєлоусов з краматорського «Авангарду», на яких ми розраховуємо в першу чергу. Плюс молоді хлопці, як Амет Дугу ("Кизилташ" - ред.), Іван Куць, Кирило Тимошенко і Данило Іванченко (вихованці місцевої академії футболу "Кремінь" - ред).

 

У підсумку в зимове міжсезоння маємо: 5 втрат (Денис Завгородній, Владислав Авраменко, Богдан Боровський, Артем Прошенко, Дмитро Тєртишний) та 7 придбання (Євгеній Коваленко, Валерій Курелєх, Амет Дугу, Денис Бєлоусов) троє з яких місцеві вихованці (Іван Куць, Кирило Тимошенко і Данило Іванченко). 


  Валерій Курелєх (12.08.91) - захисник. Вихованець кременчуцького футболу. Перший тренер - Володимир Коновальчук. Грав за "Кремінь", "Ворсклу" та "Гірник-Спорт"
  Євгеній Коваленко (11.08.92) - півзахисник. Вихованець запорізького "Металургу". Грав за "Металург", "Полтаву", "Миколаїв", "Зугдіді", "Авангард", "Гірник-Спорт"
  Денис Бєлоусов (06.11.96) - нападник. Вихованець луганської "Зорі". Грав за "Зорю", "Авангард"


17 березня о 15.00 домашнім матчем проти "Миколаєва" "Кремінь" відновлює чемпіонат першої ліги сезону 2017-2018. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх