Бокс та хокей на льоду: «Кременчук» ледь втримав перемогу на останніх хвилинах

11.03.2018, 19:37 Переглядів: 3 554

 

Серія плей-офф переїжджає до Кременчука

11 березня хокейний клуб "Кременчук" здобуває другу перемогу у матчі з "Білим Барсом". Підопічним Олександра Савицького вдалося перемогти "барсів" з рахунком - 5:3. 


«Білий Барс» - «Кременчук» - 3:5 (1:1, 0:2, 2:2)

Шайби: 1:0 Печерських (Ромащенко, Тимченко), 05:06. 1:1 Т. Гриценко (Поліщук, Горлушко), 15:58. 1:2 Чернишенко (Карпенко, Толстушко), 25:36. 1:3 Т. Гриценко (Чорний), 34:14. 1:4 Сеник (Т. Гриценко), 45:44. 1:5 Грицьких, 54:50. 2:5 Разумов (Ромащенко, Грицюк), 56:54. 3:5 Бондаренко (Разумов, Ромащенко), 59:59

«Білий Барс»: Люльчук (Качула); Табашник - Грицюк, Логач - Ядловський, Д. Гриценко - Герцик, Воронін - Васильєв; Печерських - Ромащенко - Тимченко, Куцевич - Даниленко - Лесніков, Бондаренко - Разумов - Морозов, Панов - Дурдиєв - Гуменюк

«Кременчук»: Власенко (Петленко); Толстушко - Козачук, Грицьких - Наливайко, Cавицький - Горлушко; Бойков - Карпенко - Чернишенко, Алексанян-Петрович - Костюк - Рубан, Ефимочкін, Сеник



Як повідомляє прес-служба клубу, після програшу в першому поєдинку господарі спробували влаштувати кременчужанам бліцкриг, але натрапили на надійну оборону з впевнено чинним на останньому рубежі Віталієм Власенком. Але на 6-й хвилині все-таки гості пропустили - «барс» Данило Печерських закинув в падінні після проходу і прострілу Євгена Тимченка. Рахунок «городяни» зрівняли через 10 хвилин - Тимур Гриценко вийшов на побачення з голкіпером із незручної руки пробив між щитків Сергію Люльчуку.

Після перерви «Кременчук» закинув дві шайби після кидків Дмитра Чернишенка і Тимура Гриценка, який оформив дубль. Чернишенко поборовся на п'ятачку суперника із незручної руки відправив шайбу в правий верхній кут воріт, а Гриценко скористався ювелірною передачею від борта Дмитра Чорного і в один дотик переправив за спину Люльчук.

У третьому періоді гольовий гандикап кременчужан доріс до чотирьох шайб, після чого гості кілька скинули оберти. Це спочатку Ілля Сеник відмінно зіграв на добиванні, а потім Владислав Грицьких відправив ігровий снаряд точно у верхній кут воріт Сергія Люльчук. Треба віддати належне «Білий Барсу», який не здався після такого нокдауну і за підтримки заповнених трибун відіграв два голи. Відзначилися Руслан Ромащенко та Кирило Бондаренко, який закинув шайбу з фінальною сиреною.

Цікаво, що одними з героїв матчу стали відзаявлені по ходу сезону екс-гравці «Білого Барса» і перейшли в ХК «Кременчук» - автор переможної шайби форвард Ілля Сеник і воротар Віталій Власенко, який відбив 29 кидків.


У заключному періоді вболівальники побачили не одну бійку хокеїстів, які не хотіли віддавати перевагу своєї команди. 


Один з боксерських боєдинків на льоду Даниленко - Толстушко, які вияснюють, хто прав, а хто ні.



Післяматчеві коментарі тренерів 


За підсумками двох ігор "Кременчук" в своєму активі має дві перемоги. 14 березня о 18.45 "Кременчук" вдома зіграє з "Білим Барсом" (ціна квитка 40 грн). Якщо "Кременчук" вдома здобуде перемогу, то виходить у фінал. У разі перемоги "Білого Барсу", то четверта гра відбудеться 16 березня на СК «Айсберг», в разі нічиєї в серії - 19 березеня гра у Білої Церкві. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: УХЛ Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх