МФК «Кремінь» підписав півзахисника, який раніше грав в чемпіонаті Криму

7.03.2018, 12:02 Переглядів: 3 214

 

19-річний футболіст підсилив кременчуцький клуб

Футбольний клуб "Кремінь" на другу частину сезону дозаявив ще одного новачка. 19-річний півзахисник Амет Дугу вихованець кримського футболу. Амет останнім часом грав за аматорський "Кизилташ" (Бахчисарай).


Згідно з статистикою «Кримського футбольного союзу», Амет Дугу у сезоні 2016-2017 грав в чемпіонаті «Прем'єр-ліги КФС» та «Кубку КФС» за «ТСК-Таврію» (Сімферополь) та УОР «Краснолісся», а у сезоні 2017-2018 за «Кизилташ» (Бахчисарай) та «ТСК-Таврія».


 

Статистика з сайту footballfacts


Директор “Кременя” Андрій Недяк зазначив, що нормально відноситься до того, що команду підсилив гравець з анексованого Криму.


- А що Крим – не Україна? Це якась інша країна? Якщо ПФЛ дає добро, дає дозвіл Федерація футболу України. Ми його перевірили хлопець чистий, нормальний, які питання? - зазначив Андрій Недяк, - Як він до нас потрапив? Нам запропонували, знайшовся такий хлопець молодий перспективний.


Одеська “Жемчужина” також підсилилася хавбеком Олегом Гуменюком, який раніше грав в чемпіонаті Криму. Президент “Жемчужини” також повідомив, що нормально відноситься до того, що Гуменюк грав в Криму.


- Крым это какая-та другая территория, не Украины, или что? Насколько я знаю, очень много футболистов не хотят играть там. Они возвращаются в Украину. Я не знаю, за какую там команду он играл, но для меня это не принципиально. Человек захотел играть в Украине. Может, он во время российского гимна уши ватой затыкал? Откуда мы знаем? Мы сегодня живем в такой ситуации, что нам нужно что-то кушать, правильно? Человек поехал туда, чтобы кормить свою семью, зарабатывать деньги, а потом решил, что для него важнее играть в Украине. Не могу понять, что в этом такого? Для меня Гуменюк в первую очередь футболист. Федерация футбола относится к этому нормально, значит и мы относимся к этому нормально, – відзначив Деменчук в інтервю Футбол24.


Як раніше писав “ТелеграфЪ”, «Кремінь» має одну дозаявку. Мова йде про перспективного 18-річного місцевого вихованця. Гравець групи атаки Іван Куць за юнацькі команди рідного клубу в ДЮФЛУ провів 50 матчів, відзначившись 33 (!) голами.


У команди є ще кілька гравців з якими планують підписати контракт, але прізвищ поки не називають.


Зараз команда продовжує готуватися до чемпіонату. На жаль, через погодні умови відмінили матчі з “Олімпія” Савинці та “Черкаський Дніпро”. Але на днях планують провести матч з “Рокитою”, гра відбудеться 9 березня о 14.00 на стадіоні "Кремінь-Арена". 


  

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх