5 українських кінопрем’єр березня

10.03.2018, 18:03 Переглядів: 2 654

 

Дивись українське:)

Вже з 1 березня в Україні стартував показ фільту "Іній".

Країна: Литва, Франція, Україна, Польща
Режисер: Шарунас Бартас
В ролях: Ванеса Параді, Анджей Хира, Мантаc Янчаускас



Молодому литовцю Рокасу випадає можливість побувати в Україні та побачити і зрозуміти справжню окупацію і війну. Разом із гуманітарним конвоєм він прямує з Литви до України, де доля зводить його із двома військовими журналістами. Реальність виявляється набагато жорстокішою за романтичні уявлення молодого литовця, кидаючи його у вир війни. Тріо буде змушене подолати свої психологічні межі та збудувати міцні відносини. Вони не погоджуються ні з чим, окрім свого бажання бути там, де вони є, кожен з власних причин. На зруйнованій окупантами території Рокас знаходить своє справжнє кохання.


"Сотка"


Жанр: комедія
Режисер: Олександр Бєляк
В ролях: Євген Капорін, Ієва Андрєєвайте, Дмитро Цинковський, Михайло Богдасаров, Нікіта Тарасов, Катерина Кістень, Олександр Пономарьов



Молодий працівник супермаркету, Леопольд Барановський, стає володарем незвичайного піджака, в кишені якого ніколи не закінчуються стодоларові купюри. Життя Леопольда і його найкращого друга Льохи заграло новими фарбами — ресторани, бутики, нові автомобілі та абсолютно все, чого забажає їх душа.


Але у піджака є справжній господар — Віктор Хмара (кандидат в мери великого приморського міста). Він задіює для пошуку дорогоцінної речі всі сили і зв’язки. Леопольд готовий повернути річ власникові, але несподівано дізнається, що стодоларові купюри, перед тим, як з’явитися в кишені піджака, повинні зникнути з кишені іншої людини. Через розгульне життя Леопольда і Льохи вже позбулися грошей тисячі людей, а що трапиться коли піджак потрапить в руки Віктора, який змагається за владу?


Перед друзями стоїть непросте завдання — не допустити перемоги Віктора на виборах і не дозволити йому збанкрутувати всю країну.


Викрадена принцеса: Руслан і Людмила


Прем’єра в Україні 7 березня 2018
Жанр: комедія, мультфільм, пригоди
Режисер: Олег Маламуж

Ролі озвучували: Руслан – Олексій Завгородній; Людмила/Міла – Надя Дорофеєва; Чорномор – Євген Малуха; Нестор Літописець – Сергій Притула; Кіт Вчений – Юрій Горбунов; Фін – Олег “Фагот” Михайлюта; Володимир, князь Київський – Станіслав Боклан



Ця дивовижна історія сталася у часи відважних лицарів, прекрасних принцес і темних чаклунів. Волею доль бродячий артист Руслан знайомиться з князівською донькою Людмилою. Незважаючи на різницю в суспільному становищі, молоді люди закохуються один в одного. Однак їхнє щастя виявляється недовгим. Підступний чаклун Чорномор викрадає Людмилу за допомогою магії. У призначений час він принесе дівчину в жертву, щоб продовжити власні безсмертя й могутність.


Ржака


Прем’єра в Україні 22 березня 2018
Жанр: комедія
Режисери: Дмитро Томашпольський
В ролях: Олександр Мірошниченко, Анастасія Євтушенко, Віктор Стороженко, Олександр Ігнатуша, Сергій Дерев’янко, Тамара Плашенко



«Ржака» – це трагікомедія про любов до кіно і перемогу над страхом. Видатного режисера артхаузу примушують зняти комедію. Його вб’ють, якщо він не змусить іржати, як коні, спеціально відібраних дванадцять експертів. Як це зробити, коли ти не вмієш знімати комедії та у твоєму розпорядженні є тільки хвора клоунеса і клоун-невдаха, якого вигнали з училища за профнепридатність? Відповіді на і питання у стрічці.


Легенда Карпат


Прем’єра в Україні 29 березня 2018
Жанр: історичний, екшн
Режисер: Сергій Скобун
В ролях: Валерій Харчишин, Марія Яремчук, Михайло Грицкан, Богдан Ластівка



Фільм розповість про Олексу Довбуша, українського Робін Гуда, – від його ранніх років і до моменту становлення як захисника бідних. У вітчизняному історичному екшні «Легенда Карпат» зіграли співачка Марія Яремчук і Валерій Харчишин – соліст групи «Друга Ріка»


Олекса Довбуш – героїчний карпатський ватажок, людина-легенда поза законом з відмінними бойовими навичками і даром передбачати майбутнє. Маленьким хлопчиком він залишається сиротою після того, як місцевий пан наказує вбити його матір. Провівши своє дитинство на засланні в горах, він повертається змужнілим воїном, щоб помститися за смерть своєї матері. Олекса збирає послідовників, щоб почати хрестовий похід проти пана, але у долі інші плани на нього.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх