«Останній шанс» – «Полтаваобленерго» ввела нову послугу для боржників

2.03.2018, 14:34 Переглядів: 5 046

Тепер боржникам за електроенергію пропонують останній шанс: оплатити рахунок прямо вдома через переносний банківський термінал. Не скористався - сиди без світла

Кременчуцька філія ПАТ «Полтаваобленерго» ввела нову послугу для боржників за спожиту електроенергію. Тепер тим, кому надійшло повідомлення про відключення через несплату, дають останній шанс. Представник компанії завітає до помешкання боржника із переносним безпровідним терміналом «Приватбанку» та запропонує оплатити рахунок. Про це повідомив начальник Кременчуцької філії «Полтаваоблненерго» Сергій Андрієвський.


Правила користування електричною енергією для населення передбачають, що рахунки слід оплачувати не пізніше 10 числа місяця, наступного за розрахунковим. Якщо споживач не розрахувався, на 30-й день місяця, наступного за розрахунковим, електропостачальник може надіслати поштою (або вручити під підпис) повідомлення про відключення за борги. Якщо й після цього споживач не розрахувався за послугу (на 30-й день після отримання попередження), йому мають право відключити електроенергію за борги.

 

У компанії радять боржникам не лякатися контролерів:

«Якщо Ви з якоїсь причини не змогли своєчасно оплатити заборгованість за спожиту вами електричну енергію, а термін врученого вам  електропостачальником попередження на відключення електроенергії вже вийшов, і на порозі вашого помешкання несподівано з’явився представник КФ ПАТ «Полтаваобленерго» з метою припинення електропостачання Вашої квартири, це ще не привід для паніки».

 

Натомість закликають розрахуватися карткою «Приватбанку»: переносний термінал видасть чек, що засвідчить оплату.

 

З метою запобігання випадкам шахрайства «Полтаваобленерго» радить споживачам вимагати посвідчення від того, хто представився працівником компанії.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх