Знайшлися господарі білого старого пса, якого вважали жорстоко викинутим

1.03.2018, 07:41 Переглядів: 7 464

 

Малюка з нетерпінням чекали вдома

Малюк - так звати старого білого пса, якого спочатку вважали викинутим в Кривушах. Як виявилося, собака - домашній улюбленець, про це на своїй сторінці написала керівник служби відлову й утримання КП «Спецсервіс» Марина Кожушко.


Поки весь Кременчук обговорював жорстке поводження з твариною та шукав господарів, щоб притягнути до відповідальності, у Кривушах літня сім'я оббігла всі вулички у пошуках свого улюбленця. Родина інтернетом не користується й лише ввечері, переглянувши сюжет по телебаченню, впізнали свого Малюка.


Вже наступного дня подружжя приїхало до «Спецсервісу».


Малюку понад 15 років. Все своє життя він живе в цій сім'ї. І завжди на волі, у дворі, без ланцюга - справжній, улюблений друг. Господарі припускають, що він міг непомітно вийти в прочинену хвіртку, але як він опинився рано вранці, на абсолютно іншій вулиці, та ще й в такому жалюгідному стані - залишається загадкою.


З Малюком у господарів пов'язано багато. Собаку подружжю привіз син із Києва. 11 років тому син пішов з життя, а Малюк - залишився з ними... Можна тільки уявити, що вони відчували, поки розшукували собаку...


- Той, хто «допоміг» Малюкові опинитися далеко від будинку, в канаві, морозним ранком, кинутим на смерть - повинен знати, що він мало не знищив надію і любов хороших, літніх людей! Це огидний вчинок, якого варто соромитися все життя, - додала Марина Кожушко.

 

Малюк в авто чекає повернення додому

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх