Перший чемпіонат став срібним для кременчужанина Богдана Большакова

26.02.2018, 07:23 Переглядів: 2 696

 

Юнак захищав честь не лише Кременчука, а й Полтавщини. На фото тренер Владислав Крамаренко та спортсмен Богдан Большаков

Спортсмен СК «Титан» Богдан Большаков на перших для себе змаганнях такого рівня завоював срібло чемпіонату України з жиму лежачи. Марафон з класичного жиму лежачи проходив протягом чотирьох днів у Коломиї. Чемпіонат України з класичного жиму лежачи проходив серед всіх вікових груп. Чемпіонат налічував більше ніж 300 спортсменів з усіх областей України.


Головною подією другого дня змагань для Кременчука став виступ спортсмена СК «Титан» Богдана Большакова, який є представником збірної Полтавської області та тренується під керівництвом тренера, а за сумісництвом віце-президента СК «Титан» Владислава Крамаренка. Виступав Богдан у ваговій категорії до 83 кг серед юнаків. 


Здолавши штангу вагою 140 кг, кременчужанин зайняв друге місце чемпіонату України здобувши срібну нагороду для свого міста та команди. Богдан став третім в Абсолютній першості.


- Хочу зазначити, те що це був перший чемпіонат України для Богдана. Вітаємо спортсмена з гарним результатом та хочемо побажати йому міцного здоров'я та нових перемог, - зазначив тренер та віце-президент СК «Титан» Владислав Крамаренко. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: СК "Титан"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх