Льодова арена «Айсберг» прийняла перші матчі після реконструкції

14.01.2018, 18:48 Переглядів: 7 898

 

До відкриття арени залишаються лічені дні

13 та 14 січня на льодовій арені «Айсберг» відбулися перші матчі після реконструкції. Першими офіційно спробували лід юнаки 2002-2003 р.н  та 2006 р.н. хокейного клубу «Кременчук». Суперниками кременчужан на чемпіонаті України були «Патріот» (Вінниця) та донецький «Донбас».


Рахунки матчів з вінничанами 11:3 та 10:1, з донеччанами - 6:3 та 0:6. «Кременчук-2002/03» з 13 очками займає сьоме місце у першості України, «Кременчук-2006» - третє, але зіграв на чотири гри менше за «Донбас» (39 балів) та «Кривбас» (27).

 

У Кременчуці одна з найпотужніших шкіл хокею в Україні. Саме до міста на Дніпрі з’їжджаються юні спортсмени з Донецька та Броварів, щоб робити перші кроки у великому спорті. Тому не дивно, що вихованці школи ХК «Кременчук» першими офіційно спробували лід в СК «Айсберг».


 

 

За словами старшого тренера КДЮСШ «Авангард» Олександра Селютіна нове поле підігнали до мінімальних канадських стандартів 56 х 26 метрів.

 

- Пройшла масштабна реконструкція льодової арени, вона стала вищою, ширшою та довшою. Збільшилася кількість місць для глядачів, додалися роздягальні, а також стало зручніше проводити турніри та матчі. - зазначив Олександр Селютін. – Наші вихованці лише вкатуються, адже дуже довго не було льоду. Хлопці демонструють дорослий хокей, вже намагаються при рідних трибунах показати глядачам, що юнацько-дитячий хокей може бути не менш захоплюючим ніж ігри дорослої команди. В команді грають не лише кременужани, а й хлопці з Донецька, Броварів та Білої Церкви.


 

Крім глядацьких місць яких буде приблизно тисяча, є 9 комфортних роздягалень, сучасне табло, система відео фіксації голів. На арені за рахунок якісного освітлення та вікон збільшилося світло та стало більш затишніше. А три яруси для глядачів, не лише збільшують місця, а й створюють відчуття присутності на полі. Так відкриті майданчики для глядачів або стінка зі скла від стелі до підлоги робить конструкцію більш легкою та відкритішою для глядачів.


 

 

Реконструкція арени триває зранку до вечора, навіть у вихідні дні. Керівництво хокейної команди «Кременчук» хоче як найшвидше відкрити двері для вболівальників, які з нетерпінням чекають ігор вдома. Після гри з «Білим Барсом» головний тренер «Кременчука» Олександр Савицький заявив, що команда провела останню гру у Броварах. 17 січня запланована домашня гра з «Вовками», тому підрядна організація намагається у короткі терміни зробити останні штрихи до відкриття льодової арени «Айсберг».


За попередньою інформацією відкриття заплановане на цьому тижні, а вхід для глядачів буде безкоштовним. Чи дійсно основна команда повернеться найближчим часом ми дізнаємося зовсім скоро.

Фото: Олександр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Олександр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх