Миргородський відділ поліції очолив кременчужанин Мартиш

18.08.2017, 10:10 Переглядів: 4 886

Миргородський відділ поліції очолив кременчужанин Мартиш

Особовому складу підрозділу, нового керівника представив заступник начальника ГУНП в Полтавській області - начальник слідчого управління Сергій Чиж

Миргородський відділ поліції очолив кременчужанин Олександр Мартиш. За інформацією прес-служби поліції, особовому складу підрозділу, нового керівника представив заступник начальника ГУНП в Полтавській області - начальник слідчого управління Сергій Чиж. Олександр Мартиш замінив Володимира Реку, який з 15 серпня виконує обов'язки керівника у Семенівському відділі поліції.

 

Новопризначений очільник Миргородської поліції висловив вдячність і запевнив, що спільно з колективом докладе максимум зусиль для збереження правопорядку та спокою на Миргородщині.

 

Олександр Мартиш народився 1984 року у Кременчуці. До цього перебував на посаді начальника Глобинського відділу поліції.

 

Згідно з електронною декларацією в Олександра Мартиша дві квартири у Кременчуці, які зареєстровані на дружину (квартиру 75,9 кв м купили минулого року за 159 583 грн). Також родина Мартиш користується двома автомобілями: ВАЗ 2109 дружини, а Олександр користується Toyota Camry, яка належить Андрію Пітулько. Дохід родини за рік склав 237,508 грн, з них 118 952 грн за продаж квартири, зарплата Олександра Мартиша та допомога на дитину, яку отримує дружина.

Теги: полиция
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх