Ваге Саркісян і Сергій Ченбай приєдналися до «Кременя»

15.06.2017, 18:37 Переглядів: 4 767

Ваге Саркісян і Сергій Ченбай приєдналися до «Кременя»

Футболісти “Кременя” розпочали підготовку до нового сезону

15 червня футбольний клуб "Кремінь" вийшов з відпустки без 5 гравців. Команду покинули: Андрій Лєнчінков, Богдан Скоцький, Максим Лісовий, Олександр Москалик та Влад Бобров. Однак до команди на тренувальному процесі приєдналися Ваге Саркісян, який грав у "Миколаєві" та Сергій Ченбай "Гірник-Спорт" та ще кілька гравців (Олександр Квачов (Енергія НК), Владислав Вакулінський (Нікополь), Іван Король (Зоря U-21).

 

Прес-служба клубу поспілкувалася з головним тренером команди Сергієм Ященком:

 

- Хто покинув команду після закінчення сезону і хто поповнив її лави цим міжсезонням?
- По новачках поки говорити рано, всі хлопці, в тому числі Саркісян і Ченбай знаходяться на перегляді, тому рішення по них буде прийматися трохи пізніше. А ось хто покинув команду сказати можна вже зараз - це воротар Лєнчінков і польові гравці Скоцький, Лісовий, Москалик, Бобров.

 

- Хто на кого вийшов у випадку з Саркісяном і Ченбай?
- Вони самі вийшли на нас і попросилися в команду на збори, висловлюючи бажання допомогти "Кременю" в першій лізі і грати вдома.

 

- Яка ситуація з Кошадзе?
- Він належить "Черкаському Дніпру", який виходить з відпустки 19 червня. Леван поїде до Черкас, а там вже і буде вирішуватися його подальша кар'єра. Я думаю, ви чули, що в Черкасах далеко не найкраща ситуація, поживемо побачимо. У будь-якому випадку, завжди будемо раді бачити й Левана й Андрія Сторчоуса в нашому клубі.

 

- Які плани у команди на цей короткий підготовчий період?
- Тренувальний процес і контрольні матчі, яких заплановано три. Перший матч зіграємо 23 червня в Олександрії проти першої команди. Потім 1 липня там же зіграємо з молодіжним складом "Олександрії" і 7 липня зіграємо з дублем полтавської "Ворскли" в Полтаві.

 

Нагадаємо, що сезон у першій лізі стартує орієнтовно 15 липня. 21 червня в Будинку футболу відбудеться рада ліг ПФЛ, на якому буде затверджений календар сезону в першій та другій лігах, а також прийнято остаточне рішення де свої домашні матчі проводитиме "Кремінь".

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх