Сам насмітив, сам прибрав - сам і штраф заплати: кременчуцькі копи склали протокол на водія, що «загубив» пляшки на мосту

20.05.2017, 10:04 Переглядів: 3 134

Сам насмітив, сам прибрав - сам і штраф заплати: кременчуцькі копи склали протокол на водія, що «загубив» пляшки на мосту

Комісія порушення в його діях не побачила

18 травня адмінкомісія розглядала протокол, складений на водія вантажівки, який 28 березня в'їжджаючи на міст «загубив» мішок пластикових пляшок.

 

Нагадаємо, що тоді небайдужі кременчужани викликали поліцію, побачивши, як з автомобіля випав мішок з пластиковими пляшками, що розлетілися по дорозі. Водій і сам помітив «пропажу», але за правилами не міг зупинитися на мосту.

 

- Я переїхав через міст, розвернувся, повернувся назад, щоб прибрати, - розповідає чоловік. - Я зібрав пляшки в мішок, під'їхав патруль і поліцейські допомогли мені запхати його назад до машини.

 

 

Не зважаючи на те, що водій сам добросовісно повернувся за «сміттям», копи все одно склали на нього адмінпротокол за засмічення дороги, тобто порушення правил благоустрою.

 

- За 34 роки за кермом, це в мене вперше щось випало, - зізнався водій. - І я ж не втік і не лишив там це сміття! Я просто розвернувся, щоб його забрати. Патрульний зізнався, що відпустив би мене і так, але був виклик і перехожі зняли відео, яке викладуть в інтернет, тож мусить бути протокол, аби не було претензій до копів. Я розумію.

 

Членів адміністративної комісії здивував такий підхід - вони у діях водія порушення не побачили, тож повернули протокол на доопрацювання.

 

Також вони наголосили, що якщо Ви не згодні з протоколом - не підписуйте його. Підпис означає згоду. Але якщо порушення немає, то не треба підписувати документ.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: Drive Help KremenЪ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх