Неподалік Кременчука у лісосмузі знайшли 12 артснарядів (доповнено)

22.04.2017, 11:45 Переглядів: 2 605

Неподалік Кременчука у лісосмузі знайшли 12 артснарядів

Сьогодні боєприпаси знищать

21 квітня о 15:00 в лісосмузі за с. Кобелячок Кременчуцького району місцеві мешканці знайшли 12 боєприпасів часів минулих війн, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Полтавській області.

 

Про свою знахідку люди повідомили до Служби порятунку «101». Рятувальники з'ясували, що боєприпасами виявились 11 артснарядів калібру 120 мм та 1 артснаряд калібру 75 мм. Працівниками національної поліції було організовано охорону місця виявлення.

 

Доповнено:

22 квітня боєприпаси були знищені групою піротехнічних робіт АРЗ СП ГУ ДСНС України у Полтавській області неподалік місця, де їх знайшли. 


Шановні громадяни!

У разі виявлення підозрілого предмета, схожого на вибуховий пристрій, рекомендується негайно припинити роботи в місці (районі) його виявлення, поінформувати про нього інших осіб, які знаходяться поруч, у разі можливості забезпечити їх евакуацію з небезпечної території, не підходити, не торкатися та не пересувати його, знаходячись поблизу нього, утримуватися від куріння, використання засобів радіозв’язку, у тому числі й мобільного, не здійснювати самостійні дії, по можливості забезпечити охорону виявленого підозрілого предмета, (за захисними спорудами чи предметами), ведучи спостереження на безпечній відстані. По можливості позначити або огородити місце перебування (для огорожі можна використовувати різні підручні матеріали – дошки, жердини, гілки, мотузки, шматки яскравої матерії тощо); повідомити про небезпечну знахідку місцевий орган виконавчої влади, поліцію, рятувальників надавши інформацію про характерні ознаки ймовірного вибухового пристрою (місце його розташування, дату і час виявлення та особу, яка його виявила); обов’язково дочекатися прибуття рятувальників, поліції, знаходячись на безпечній відстані від місця знахідки.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: ГолосUA
Теги: снаряды
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх