«Не хочеться, щоб Україна повторила долю Грузії», - чемпіон світу з дзюдо Зантарая

20.03.2017, 15:44 Переглядів: 2 707

«Не хочеться, щоб Україна повторила долю Грузії», - чемпіон світу з дзюдо Зантарая

Чемпіон завітав до Кременчука на ІІ Всеукраїнський турнір з дзюдо, присвячений загиблим співробітникам Служби безпеки України

Георгій Зантарая український дзюдоїст грузинського походження, перший чемпіон світу з дзюдо в історії України. Перші кроки в дзюдо розпочав ще зі школи, де була лише одна секція - секція дзюдо. Після закінчення школи проходив військову службу. Там Георгія примітили й запропонували проходити службу в лавах Служби безпеки України.

 

На вихідних чемпіон світу завітав до Кременчука на ІІ Всеукраїнський турнір з дзюдо, присвячений загиблим співробітникам Служби безпеки України.

 

 

- Такі турніри потрібні, щоб люди знали своїх Героїв в обличчя. Тих людей, які захищають країну і роблять все для того, щоб ми мирно жили та мали змогу виступати на змаганнях. Моя сім'я вже одного разу пережила війну. Тоді ми жили у Грузії. Коли розпочалися військові дії, моя сім'я була змушена переїхала до України. Сподіваюсь, що тут такого не повториться, - розповів Георгій Зантарая. - Такі турніри потрібні, щоб діти знали, що для їх майбутнього робиться все можливе. Щоб вони стали гідними синами своєї Батьківщини.

 

Георгій зазначив, що немає нічого неможливого і побажав юним спортсменам успіхів не лише на татамі, а й у повсякденному житті.

 

- Нічого просто так не дається. Бувають важкі моменти, які ти повинен пройти з гідністю, щоб досягти результату. Якщо ти будеш лежати на ліжку, то у тебе нічого не вийде. Якщо ти наполегливо працюєш у спортзалі, школі, то у тебе все вийде. Бажаю дітям пережити щасливі моменти турнірів і не брати близько до серця, якщо не вийдеш професійним спортсменом, але завдяки спорту ти станеш хорошою людиною, - додав спортсмен.

Теги: дзюдо
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх