«Кремінь» поступився команді з Кропивницького

5.02.2017, 18:11 Переглядів: 2 561

«Кремінь» поступився команді з Кропивницького

Кременчуцька баскетбольна команда двічі поступилася з розгромним рахунком

4 та 5 лютого баскетбольна команда "Кремінь-2" зіграла два матчі на виїзді у Кропивницькому. У першій грі серед команд Вищої ліги «Золотий Вік» на власному майданчику впевнено розібрався з кременчуцьким «Кремінь-КДЮСШ-2-Педколедж» – 126:53 (29:7, 22:10, 41:17, 34:19)

 

«Кремінь» поступився команді з Кропивницького

 

 

З перших хвилин зустрічі підопічні Андрія Бєлозерського заволоділи відчутною ігровою перевагою. Гравці «Золотого Віку» надійно діяли в захисті й вдало завершали власні атаки. "Слонам" не вдалося нав’язати суперникам жодної боротьби. Навіть досвідчений Максим Балашов не допоміг кременчуцькій команді уникнути розгрому. Уже після першої десятихвилинки питання стосовно переможця фактично було зняте. Тому Андрій Бєлозерський дав можливість проявити себе всім гравцям команди, у тому числі й новачку Андрію Горбатюку. Проте на ході поєдинку ротація складу ніяк не відобразилася – кропивничани продовжували тиснути і збільшувати розрив у рахунку, який після фінальної сирени склав аж 73 очка.

 

«Кремінь» поступився команді з Кропивницького

 

У другій грі «Золотий Вік» знову переграв "слонів". Матч завершився з рахунком - 120:84 (24:25, 27:23, 34:16, 35:20).

 

Цього разу кременчуцька команда створила більший спротив господарям. Гравці «Кременя-2» навіть виграли першу чверть з різницею в один пункт. Інтрига протистояння збереглася і в другій чверті, в якій взяли гору вже підопічні Андрія Бєлозерського – 27:23. Однак на велику перерву команди пішли фактично за рівного рахунку. Після перерви все стало на свої місця. Вигравши третю десятихвилинку – 34:16, баскетболісти «Золотого Віку» фактично гарантували собі другу перемогу в протистоянні. Кременчуцька команда не знайшла контраргументів грі господарів і в заключній чверті. Як підсумок, «Золотий Вік» здобуває чергову впевнену перемогу, вкотре підтвердивши статус фаворита групи.

 

Турнірна таблиця

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх