Сенсації не відбулося: кременчуцькі баскетболісти поступилися у Дніпрі

15.01.2017, 17:32 Переглядів: 2 749

Сенсації не відбулося: кременчуцькі баскетболісти поступилися у Дніпрі

Баскетбольний клуб «Кремінь-2» двічі поступився «Дніпру-2»

14 та 15 січня баскетбольна команда "Кремінь-2" провела перші ігри у новому році у Вищій лізі. Підопічні Євгена Федорова зустрілися у Дніпрі з місцевим "Дніпром-2". На жаль, "слони" на чолі з граючим президентом клубу Віктором Кобзистом двічі поступилися суперникам. 

У новому році склад “Кременя” поповнили два молоді гравці – захисник Микита Нещерет (180 см, 1999) та форвард Данило Хаблаков (200 см, 1999). Обидва заявлені як за основну команду, так і за дубль. Новачки “Кременя” – вихованці дитячо-юнацької академії “Тайваз” та тренерів Дмитра Яценка і Євгена Телегіна. Обидва є кандидатами до юніорської (до 18 років) збірної України. А влітку 2016 року вони захищали кольори української команди Ю-18 з баскетболу 3х3. Цього сезону молоді гравці були безсумнівними лідерами в команді “Планета Баскетбол”, що успішно виступає в Лізі Героїв.

«Дніпро-2» — «Кремінь-2» 88:67 (30-16, 21-13, 22-14, 15-24)

«Дніпро-2»: Ковальський, Лущан, Кравець, Алтухов, Дубоненко — Данильченко, Гасаненко, Джурко, Санон, Древнов, Шкода, Чесак.

Головний тренер: Олександр Мунтян

«Кремінь-2»: Нещерет, Михайленко, Хаблаков, Кобзистий, Балашов — А. Кравець, Чередник, Калініченко, Клопота, Скрипець, Постіл.

Головний тренер: Євген Федоров

 

Нажаль, сенсації не сталося і наша команда зазнала одинадцятої поразки у Вищій лізі (перша група). Як не старався досвідчений капітан Максим Балашов, який набрав 22 очки, вести за собою молодих партнерів по команді, у нього цього не вийшло. Вже в першій чверті господарі зробили серйозну заявку на перемогу, а після другої практично вирішили своє завдання у цьому матчі. Кременчужанам вдалось виграти лише заключну десятихвилинку з різницею у 9 очок, проте це вже ніяк не могло вплинути на підсумковий результат матчу.

 

Відео матчу

 

Перша половина гри показала, що з концентрацією у господарів сьогодні були певні проблеми: дніпряни занадто багато давала підбирати на своєму кільці і часто порушували правила, що дозволило супернику стати на лінії штрафного кидка 16 разів за перші дві чверті проти чотирьох у Дніпра. Ще й трьохи летіли так, як вчора. Але вже ближче до великої перерви господарі все ж налагодили свою гру і в захисті, і в нападі, що дозволило їм остаточно захопити лідерство в матчі. Старань Нещерета і Балашова виявилося недостатньо, щоб уникнути другого за два дні поразки з великим рахунком від Дніпра.

 

«Дніпро-2» — «Кремінь-2» 88:60 (19-19, 22-16, 17-12, 30-13)

«Дніпро-2»: Ковальський, Лущан, Кравець, Алтухов, Дубоненко — Данильченко, Гасаненко, Джурко, Санон, Древнов, Шкода, Чесак.

Головний тренер: Олександр Мунтян

«Кремінь-2»: Нещерет, Михайленко, Хаблаков, Клопота, Балашов — А. Кравець, Чередник, Калініченко, Кобзистий, Скрипець, Постіл.

Головний тренер: Євген Федоров

 

Відео гри 15 січня 

 

Турнірна таблиця

Сенсації не відбулося: кременчуцькі баскетболісти поступилися у Дніпрі

 

Наступні ігри "Кремінь-2" зіграє вдома 21 та 22 січня у КДЮСШ-2. "Слони" зіграють з "Маріуполем" початок ігор о 14.00 та 10.00 відповідно.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: HTS
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх