Капітан хокейного клубу «Кременчук» зіграв з президентом Білорусі

9.01.2017, 15:55 Переглядів: 3 224

Капітан хокейного клубу «Кременчук» зіграв з президентом Білорусі

Разом з Олександром Лукашенком Максим Слиш виграв «Різдвяний чемпіонат»

Напередодні Різдва у Білорусії відбувся традиційний хокейний турнір, в якому зіграв капітан «Кременчука» Максим Слиш. У вирішальному поєдинку зустрілися команди президента країни Олександра Лукашенка та Фінляндії. Гра завершилася впевненою перемогою господарів льоду з рахунком 7:3. Білоруси в десятий раз стали переможцями турніру. Фіни вдруге в історії стали срібними призерами турніру. Третє місце вперше дісталося команді ОАЕ, яка обіграла словаків (4:3).

У складі переможців точними кидками відзначилися Андрій Асташкевіч, Андрій Міхальов, Максим Слиш, Ярослав Чупріс, Костянтин Кольцов і Андрій Глєбов.


Капітан «Кременчука» Максим Слиш розповів прес-службі клубу про враження від турніру та очікування від українського чемпіонату.

 

- У складі збірної Білорусі виграв Різдвяний турнір на приз Президента Білорусі. На жаль, з Олександром Лукашенком у трійці зіграти не вдалося. Я грав разом з Даніелем Корсо та Костянтином Кольцовим, - зазначив капітан "Кременчука".

 

 

Капітан хокейного клубу «Кременчук» зіграв з президентом Білорусі


Зараз Максим Слиш з командою готуються до завтрашньої гри з «Витязем». Початок гри о 18.45. А 12 січня на виїзді зіграють проти «Кривбасу».


- Будемо виходити і перемагати, не маємо права на помилку в цих матчах, якщо хочемо поборотися за перше місце в регулярному чемпіонаті. Ми запрошуємо всіх вболівальників на матчі «Кременчука» у 2017 році - ваша підтримка дуже важлива для нас!, - додав Максим Слиш.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Belta.by
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх