Кременчугский «Ампер» подал иск против банка «Финансы и кредит»

30.04.2015, 18:09 Переглядів: 3 998

«Ампер» хочет разорвать договор с банком

 

Глава наблюдательного совета ООО «АВМ-Ампер» Виктор Бугайчук сообщил «Телеграфу», что предприятие обратилось в Киевский хозяйственный суд с иском к банку «Финансы и кредит».

 

Предмет иска – «АВМ-Ампер» обвиняет банк в невыполнении договора обслуживания, требует разорвать этот договор и обязать банк «Финансы и кредит» вернуть деньги предприятия «АВМ-Ампер», находящиеся там на счетах.

 

Вот как прокомментировал сложившуюся ситуацию Виктор Бугайчук:

 

На нашу думку, банк не виконує договір обслуговування. Ми зберігаємо у них кошти підприємства, а вони нас обслуговують – здійснюють платежі, обслуговують кредити тощо. Наші кошти знаходяться на поточних рахунках, це не депозити. Наразі склалася така ситуація: лежить у підприємства на рахунку N мільйонів, приходить до нас контейнер з Китаю, беремо платіжку, щоб сплатити за розмитнення, а банк платіж не проводить. Перестали здійснювати платежі взагалі – ані зарплату не можемо проплатити, ані інші розрахунки провести. Ми звернулися до банку з відповідним листом. Вони нам відповіли: дякуємо, що ви обрали наш банк. Та платити все одно не стали. На цій підставі ми звернулися до Київського господарчого суду (бо вони там зареєстровані, в Києві) з вимогою розірвати у судовому порядку договір про співпрацю і зобов’язати банк повернути нам наші кошти, – сообщил Виктор Михайлович.

 

Судебное заседание назначено на 15 мая в Киевском хозяйственном суде. 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх