Всеукраїнський семінар лікарів у Кременчуці

22.06.2006, 19:06 Переглядів: 1 936
Всеукраїнський семінар для головних дитячих лікарів обласних міст України пройде 29-30 червня в Кременчуцькому медичному коледжі. Тема семінару: „Покращення сучасного рівня надання медичних послуг дітям та породіллям”. До участі в семінарі запрошено фахівців Міністерства охорони здоров'я України.Про свої досягнення розповідатимуть головні лікарі міського пологового будинку, дитячої лікарні, реабілітаційного центру, окремих педіатричних служб.

Всеукраїнський семінар для головних дитячих лікарів обласних міст України пройде 29-30 червня в Кременчуцькому медичному коледжі. Тема семінару: „Покращення сучасного рівня надання медичних послуг дітям та породіллям”. До участі в семінарі запрошено фахівців Міністерства охорони здоров'я України.Про свої досягнення розповідатимуть головні лікарі міського пологового будинку, дитячої лікарні, реабілітаційного центру, окремих педіатричних служб. На другий день семінару колеги з різних міст України на власні очі побачать роботу кременчуцьких медиків, відвідавши лікувально-профілактичні заклади.
Ідея проведення семінару в Кременчуці виникла за ініціативи міського голови Миколи Глухова на засіданні Асоціації міст України. На виконавчому комітеті він розпорядився виділити для проведення семінару 10 тисяч гривень.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх