Ліки із вулика Або Апітерапія* на власному досвіді

8.09.2005, 13:09 Переглядів: 3 058
“Темний мед, гречаний, цінніший, ніж світлий, - каже пасічник Анатолій Дяченко.- У ньому багато вітаміну В. Крім меду, дуже цінним є забрус -  віск, яким запечатані чарунки з медом. Кажуть, що коли бджола запечатує мед, пускає трохи яду.

“Темний мед, гречаний, цінніший, ніж світлий, - каже пасічник Анатолій Дяченко.- У ньому багато вітаміну В. Крім меду, дуже цінним є забрус -  віск, яким запечатані чарунки з медом. Кажуть, що коли бджола запечатує мед, пускає трохи яду. Хто-зна... Але його вживають
від грипу, ангіни. Для цього достатньо просто жувати цей забрус.
У Московському онкоцентрі довели, що мед гальмує розвиток ракових пухлин. У мене є свій рецепт: півлітра спиртових витяжок із трав + півкілограма меду + сік лимону або алоє. Це приймають від онкозахворювань. Я теж таким користуюсь. Причому ліки не треба приймати, адже в цій суміші маємо ті вітаміни, які необхідні, під дією яких розчиняється пухлина.
Уявляєте, із 21 мікроелемента, які потрібні людині, 20-ть є у медові”.
Анатолій Дяченко вперто не хоче називати себе знахарем. Але ж знає безліч способів вилікуватися від найстрашніших хвороб без будь-якої хімії. Ось один із них.
Рецепт від грибка
Якщо злазять нігті і медицина місяцями не може впоратися з цим недугом, візьміть 60 г прополіса розчиніть у півлітрі спирту, тиждень витримайте. Потім – на тампончик і прикладайте. Якщо грибок на шкірі, між пальцями, то просто змазуйте її цим розчином.

* Апітерапія – лікування продуктами бджолярства



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх