Медиків Горішніх Плавнів забезпечили необхідними медикаментами

6.12.2021, 16:30 Переглядів: 1 277

 

Ситуація з COVID-19 потребує наявності дороговартісних медикаментів, які дозволяють зберегти життя людей

Благодійний фонд Полтавського ГЗК спільно з адміністрацією міста Горішні Плавні постійно тримають на контролі питання щодо забезпечення медичних працівників засобами індивідуального захисту та антисептиками, витратними матеріалами, медикаментами та обладнанням. Ситуація з COVID-19 потребує наявності дороговартісних медикаментів, які дозволяють зберегти життя людей.

Цього разу медикам передали противірусні препарати, ліки для покращення кровообігу, препарати для інгаляцій, витратні матеріали для функціонування апарату штучної нирки (для проведення гемодіалізу), антиген тести на коронавірус та ін.

- Від імені Горішньоплавнівської міської територіальної громади дякую Костянтину Жеваго за вагому й дієву підтримку громади в період пандемії COVID-19 та комітету корпоративної соціальної відповідальності Ferrexpo за конструктивну роботу та тісну взаємодію, - зазначив міський голова Горішніх Плавнів Дмитро Геннадійович Биков.

 Компанія Ferrexpo постійно здійснює моніторинг ситуації з рівнем захворюваності на коронавірус у регіоні, в якому підприємства ведуть свою виробничу діяльність та оперативно реагує на потребу медичних закладів не лише Полтавської області, а й усієї України.

Автор: на правах реклами
Теги: Ferrexpo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх