У лютому Україна отримає вакцину Pfizer/BioNTech – щепитимуть лікарів

4.02.2021, 10:01 Переглядів: 2 392 Коментарів: 4

 

Має надійти 117 тисяч доз

Вже в найближчі тижні Україна отримає вакцини компанії Pfizer/BioNTech. Як проінформував прем'єр-міністр Денис Шмигаль у своєму Телеграм-каналі, надійде 117 тисяч доз вакцини в межах програми COVAX. Вони будуть використані насамперед для щеплення лікарів, які перебувають на передовій боротьби з коронавірусом.


Шмигаль запевнив, що до України завезуть лише перевірену та безпечну вакцину, яка пройшла всі необхідні клінічні випробування та затверджена в інших розвинених країнах.


Запевняю, що всім, хто захоче зробити безкоштовну та безпечну вакцину, буде надана ця можливість відповідно до Національного плану вакцинування, - йдеться у повідомленні прем'єр-міністра.


Також він додає, що вакцини від Pfizer/BioNTech — це лише початок, і вже у лютому-на початку березня Україна очікує значно більші поставки.


Автор: Катерина Турубара Джерело фото: euronews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

0
4 лютого 2021 10:31

Как этот недоврач Ляшко может гарантировать безопасность этой вакцины, если сам предупредил украинцев, что последствия от нее могут быть даже летальные и чтоб люди готовились к "несприятливим подіям" після вакцинації, как он сам выразился.


20 4
27
4 лютого 2021 13:13

Украина и Молдова последними начнут вакцинацию в Европе. Только вот с населением в 10 раз меньше Молдова получит 290 тысяч доз вакцины Pfizer. 

Наше правительство полностью провалило начальный этап вакцинации disappointed_relieved


9 2
364
4 лютого 2021 14:14

Може краще з депутатів почати, поспостерігати потім де-який час, яка буде реакція. Хоч якась користь від них буде. 


12 1
0
4 лютого 2021 17:09

Интересно, остался ли ещё хотябы один врач который умудрился не заболеть? Если да - то он безсмертный и так и вакцина ему не нужнаsmile. Если нет, и уже переболели... то у него уже есть иммунитет который выработался естественным путём. На сколько я знаю(поправьте меня если я не прав) вакцинацию во время эпидемий проводить нельзя(по науке), т.к. если человеку который уже подхватил инфекцию "досыпать" вакцины, последствия будут на много тяжелей. Попахивает популизмом.

 

PS Уважаемая редакция, предлагаю сделать на эту тему статью. Пусть сами врачи(на условиях анонимности) выскажутся на эту тему. Как они считают. Нужна им сейчас вакцина или нет, добровольна вакцинация или это будет в приказном порядке, покопаться в этой теме нужно, там не всё так красиво может оказаться как рассказывают


8 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх