Кременчуцькі випускники реалізували свої мрії

4.12.2009, 09:41 Переглядів: 2 683
Вони перемогли кризу і вступили до вузів, де мріяли вчитися..

Кременчуцькі випускники 2009 року, незважаючи на кризу та істерію, яка охопила країну, довели, що мають якісні знання та вміють самостійно реалізовувати власні плани – усі вони вступили саме до тих вищих учбових закладів, де планували вчитися.

У червні, у рубриці «Освіта та культура» («ТЪ» №26), ми розповіли про кременчуцьких відмінників, які отримали найвищі показники за результатами тестування з української мови та літератури. Тоді ж ми розповіли, де мріють вчитися найліпші випускники 2009 року. Звісно, нам цікаво було дізнатися, чи реалізували вони свої плани? І от, під час несподіваних канікул з приводу пандемії прем’єрського грипу, ми все з’ясували. Із великим задоволенням повідомляємо, що усі п’ять розумників вчаться там, де хотіли. Причому на «бюджеті».

Аліна Вітер, школа № 10

Як і планувала, навчається у Національній юридичній академії ім. Ярослава Мудрого (Харків).

Фаїна Матернюк, школа №3

Як і планувала, навчається у Харківському державному університеті, на факультеті журналістики. Фаїна паралельно пройшла конкурс і до Одеського юридичного університету на факультет міжнародної журналістики.

Віталій Грушецький, ліцей № 4

Як і планував, вчиться на факультеті соціології у Київському педагогічному університеті ім. Драгоманова.

Тетяна Поліщук, школа № 22

Дівчина, яка перемагала на усіх олімпіадах з хімії, як і планувала, вчиться у Харківському фармацевтичному університеті.

Юлія Кубітович, ліцей №4

Навчається у Київському національному університеті ім. Шевченка, на факультеті української філології. І не полишає думок стати дипломатом.

Євгенія Усачова, школа № 22

А от історія Жені – наочне свідчення того, як непродумані та нелогічні дії уряду впливають на конкретні дитячі долі. Відмінниця Женя планувала вчитися на юридичному факультеті Кременчуцького державного університету. Але Міністерство освіти цього року суттєво зменшило кількість «бюджетних» місць для студентів. Для юристів кременчуцького університету їх взагалі скасували. Тому Женя вчиться нині у КУЕІТУ, на факультеті редагування та видавничої справи.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх