Як виграти комп‘ютер?

25.10.2007, 17:10 Переглядів: 3 349
Кременчуцька школярка Поліна Святенко – серед десяти призерів конкурсу «Samsung назустріч знанням 2007». Переможці виграли комп‘ютерні класи для своїх шкіл, а особисто отримали у подарунок мобільні телефони. Якщо ви вчитель, школяр чи студент – у вас теж є шанс виграти..

17 жовтня  у Києві  відбулася офіційна церемонія нагородження переможців конкурсу есе «Як цифрові технології допоможуть розкрити таланти учнів?» Із  десяти призерів – сім учителів і лише троє учнів, а серед них і кременчужанка Поліна Святенко, учениця 11 класу школи №17. П‘ятнадцять сучасних комп‘ютерів уже встановлено в її школі . Загалом на конкурс була представлена 1261 робота із 25 регіонів України.
Поліна – людина творча. Окрім інформатики, захоплюється гуманітарними предметами. Отримуючи подарунок та грамоту, вона у віршах звернулася до організаторів конкурсу. Дівчина також подякувала своїм учителям. Конкурсну роботу їй допомогла написати учитель української мови та літератури Наталя Величко. А саме захоплення інформатикою почалося із домашнього комп‘ютера, який подарували їй у восьмому класі, та уроків учителя Світлани Лагути. Поліна хоче навчатися за кордоном, і не просто мріє, а йде до своєї мети: серйозно вивчає  іноземну мову. «Завтра – новий день у спілкуванні, навчанні, самовдосконаленні», - це цитата з есе Поліни, представленого на конкурс. А комп‘ютер вона називає своїм «помічником і співавтором». Мама дівчини вважає, що її перемога у конкурсі – величезний стимул іти далі в особистому зростанні.
Шанс виграти комп’ютери є і в інших школярів та педагогів. У наступному році буде новий конкурс есе. Діють інші соціальні програми компаній електроніки.  Наприклад, якщо у школах є подаровані комп’ютери, то можна отримати для них безплатно ліцензійне програмне забезпечення. Детальніше про соціальні програми ви можете дізнатися на Інтернет-сайтах: http://www.microsoft.com/Ukraine/Education/PartnersInLearning
http://press.samsung.ua
http://www.itcomp.edu-ua.net



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх