В школах змінюються директори

22.11.2006, 10:11 Переглядів: 2 066
Відразу в трьох школах міста сталася заміна директорів. За офіційною інформацією, в школі № 9 відтепер замість Миколи Самарського, який пішов на заслужений відпочинок, керуватиме Наталя Бикова. До призначення вона працювала в райво Крюківського району.
Колишній директор школи № 23 Олександр Козін відтепер керуватиме позаміським табором "Зоряний", а його керівне крісло в школі посіла колишній завуч Ольга Ратушна.

Відразу в трьох школах міста сталася заміна директорів. За офіційною інформацією, в школі № 9 відтепер замість Миколи Самарського, який пішов на заслужений відпочинок, керуватиме Наталя Бикова. До призначення вона працювала в райво Крюківського району. Колишній директор школи № 23 Олександр Козін відтепер керуватиме позаміським табором 'Зоряний', а його керівне крісло в школі посіла колишній завуч Ольга Ратушна. Звільнився директор і школи № 17 Володимир Логвин. Натомість на його місце керівники поки не призначили. Тимчасово виконуючим обов'язки директора стала завуч школи Валентина Корягіна.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх