В умовах карантину випускники можуть змінити місце здачі ЗНО-2020

7.05.2020, 08:02 Переглядів: 2 504

 

Але лише у тому випадку, якщо місце проживання та місце розміщення закладу освіти, де треба здавати ЗНО, розміщені в різних областях або відстань між ними перевищує 150 км

З огляду на епідеміологічну ситуацію, що склалася, випускники у цьому році можуть змінити місце проходження зовнішнього незалежного оцінювання. Про це повідомив Центр оцінювання якості освіти.


Першочергово таке право отримали учні, які навчаються в закладах загальної середньої освіти інтернатного типу, закладах професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти. Механізм внесення змін до реєстраційних даних для окремих випускників поточного року розміщений в «Кабінеті керівника закладу освіти».


Зміна місця проведення ЗНО можлива лише за умови, що місце проживання і місце розташування закладу освіти розміщені в різних областях або відстань між ними перевищує 150 км.


Для внесення змін випускнику потрібно звернутися до людини, відповідальної за реєстрацію у його закладі освіти. Адміністратори закладів освіти мають подати інформацію про внесення змін до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти не пізніше 18 травня (детальніше за посиланням).

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: testportal.gov.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх