Через карантин в Україні скасували IV етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

25.04.2020, 15:35 Переглядів: 2 238

 

Фінальний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН перенесли на 4-9 листопада 2020 року

IV етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, що мав відбутись протягом 2019-2020 навчального року, скасували через загальнонаціональний карантин. Відповідний наказ Міністерство освіти і науки оприлюднило на своєму сайті.


- Наша мета – зберегти життя та здоров’я наших учнів. Тому цьогоріч через епідеміологічну ситуацію нам довелося скасувати IV етап Всеукраїнських олімпіад. Через карантин і загрозу розповсюдження COVID-19 довелося змінити фактично всі освітні процеси, в тому числі й проведення олімпіад, – зазначила т.в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій.


Через епідемію COVID-19 зміни у проведенні олімпіад планувались із самого початку карантину. Так, 12 березня 2020 року було ухвалене рішення, що відбудуться олімпіади з 9 предметів, а пройти вони мали у нові дати.


Через карантин також перенесли фінальний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН – він має відбутись 4-9 листопада 2020 року.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: istockphoto.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх