За два кроки від поїздки до Лондона: студенти Кременчука змагаються у конкурсі «Авіатор 2020»

7.02.2020, 16:00 Переглядів: 1 405

  

6 лютого в авіаційних і технічних навчальних закладах України відбувся другий етап конкурсу «Авіатор 2020».

Понад 800 студентів, які успішно подолали перший етап відбору, пройшли тестування з технічної англійської мови. Вони представляли 30 провідних профільних вишів Харкова, Києва, Кропивницького, Кривого Рогу, Кременчука, Дніпра, Запоріжжя, Маріуполя, Покровська, Херсона, Одеси, Дружківки, Василькова, Полтави, Краматорська та Львова.


 

Всеукраїнський конкурс «Авіатор» організовує благодійний Фонд Бориса Колеснікова. У 2019-2020 навчальному році «Авіатор» проводиться вдев’яте. Щорічно проект об'єднує все більше цілеспрямованих студентів, виконуючи свої завдання - мотивувати, зацікавити і підтримати молодих фахівців, ознайомити їх з досягненнями світової авіакосмічної промисловості та передовим досвідом зарубіжних фахівців.


Президент благодійного Фонду Борис Колесніков передав конкурсантам побажання удачі. «Важливим аспектом професійної підготовки сучасного авіаційного фахівця є гарне володіння англійською мовою. Тестування з авіаційної англійської дозволить нам визначити рівень комунікативної компетенції хлопців та дівчат, допустити до фіналу кращих з кращих. Підкреслю, що проект «Авіатор» покликаний вказати нашій талановитої української молоді успішний і свідомий шлях в майбутнє в рідній Україні. В цілому мета всіх наших освітніх конкурсів - виховати молоде покоління реформаторів і лідерів, розвинути в них важливі професійні та особисті якості», - каже Борис Колесніков.


 

Конкурсантів, які успішно впораються із завданнями другого туру, в березні чекає більш складне змагання, присвячене вирішенню бізнес-кейсу. У квітні фіналісти «Авіатора 2020» представлять власні розробки та актуальні бізнес-проекти перед членами експертного журі.

Переможців «Авіатора 2020» чекає насичена подіями поїздка до Великобританії: відвідування авіакосмічного салону Фарнборо, обмін думками з майбутніми колегами, знайомства з провідними фахівцями гігантів авіапрому, спілкування з інженерами, які представлять на виставці концепти і розробки своїх компаній. Студенти зможуть побачити новітні досягнення галузі і обговорити їх з провідними розробниками.


«Я цілком підтримую ідею всеукраїнського конкурсу серед студентів. Сьогодні, під час тестування, промайнула така думка: невже я пройшов відбір і здаю тести в числі 806 конкурсантів? Невже так пощастило? Але коли я подумав, що є реальний шанс влітку поїхати на Фарнборо, то зрозумів, що це не везіння, а праця і завзятість. Упевнений, всі конкурсанти серйозно готувалися до тестування, щоб показати кращі результати. Займалися не тільки заради перемоги, а заради свого майбутнього. Адже ми хочемо працювати на міжнародних рейсах, нормально спілкуватися з колегами, замовниками, пасажирами. Я дякую Фонду за проведення конкурсу «Авіатор», який дійсно мотивує вчитися і брати нові висоти», - розповів конкурсант.


 

Нагадаємо, починаючи з 2012 року Фонд Бориса Колеснікова щорічно проводить конкурс «Авіатор». За дев'ять років в проекті взяли участь понад 38 000 студентів з усієї України; а 600 переможців були нагороджені поїздками на міжнародні авіафоруми у Лондоні та Парижі.


Для участі в «Авіаторі 2020» зареєструвалося 8 600 студентів авіаційних спеціальностей з 51 вишу країни.


 

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх