
Медики кажуть, що речовини, які входять до складу щавлю, сприятливо впливають на роботу серцево-судинної системи і знижують рівень поганого холестерину в крові.
Позитивний вплив більшою мірою пов'язаний із вмістом у щавлі вітаміну С і калію.
Крім того, калій допомагає ще й знизити тиск.
У комплексі корисні речовини попереджають розвиток анемії, проблем із нервовою системою, підвищують працездатність м'язів, купірують аритмію і розріджують кров, покращують метаболізм.
Щавель надзвичайно благотворно впливає на організм людини, бо багатий речовинами, які знижують рівень поганого холестерину в крові.
Людям із захворбюваннями шлунково-кишечного тракту слід бути обережними при вживання щавелю.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.