Смажені кабачки в яйці — готуємо смачно з газетою «Для дому і сім'ї»

24.06.2025, 07:03 Переглядів: 816

 

Смачна сезонна страва до вашого столу

Складові:

2 середні кабачки

2 яйця

За смаком сіль, перець, паприка копчена, часник, мелений сухий

300 мл олія для смаження

  • Кабачки ріжемо повздовж пополам, потім кожну половинку ще пополам. Ріжемо так, щоб 1 см лишався до краю, і робимо ніби ніжки у восьминога.
  • Приправляємо: сіль, перець чорний, паприка копчена, часник мелений.
  • Збиваємо 2 яйця, сіль, перець, паприка, часник сушений - всього потроху.
  • Далі кабачки обвалюємо в борошні, в збитому яйці і смажимо до готовності.
  • Готові кабачки викладаємо на паперові рушники. Смак чудовий, смакує з будь-яким гарніром або як самостійна страва, яку можна вживати з улюбленим сметанним чи майонезним соусом.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 6 лютого 2025)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх