Історія з життя: Чарівний порятунок сестри

22.03.2023, 14:03 Переглядів: 132

Доброго дня, шановна редакціє улюбленої газети «Для дому і сім’ї»! Хочу розповісти історію, яка сталася багато років тому. Але я і зараз пам’ятаю все так, ніби вона відбулася учора.

Хтось повірить, а хтось скаже, що я все це вигадала, але я знаю, що це було насправді.

З того часу вже минуло 47 років. Я була молодою жінкою. У мене був чоловік та діточки. Жили ми у хаті зі свекрами. Якось я повернулася з роботи з нічної зміни та прилягла відпочити. Щойно заплющила очі, одразу провалилася у сон. Раптом мені здалося, що хтось кликав мене. Я розплющила очі – нікого немає. Знов стала засинати і почула голос. Прислухалася. Мене кликала якась жіночка і казала, що сестра, яка живе на Далекому Сході, потребує допомоги. Немов вона тяжко захворіла і лежить у лікарні, а чоловік пиячить і зовсім до неї не їздить.

Я прокинулася в холодному поту. Розповіла свекрусі, а вона каже, що треба замовляти переговори, щоб дізнатися, що і як, тому що «голос» - це не просто сон, це може бути попередження. В ті роки не було мобільних телефонів, ми ходили на телеграф дзвонити. Замовляли дзвінок і чекали з’єднання.

Я пішла на телеграф уночі: різниця в часі - вісім годин. Спочатку додому сестрі дзвонила – ніхто не відповів, потім мені знайшли номер лікарні і набрали його. Медсестра на всі мої питання відповіла – сестра дійсно була у лікарні, дуже важка після операції. До неї ніхто не їздив, тому доглядала санітарка.

Повернувшись додому, все розповіла чоловіку і свекрам, вони сказали, щоб я їхала. Білет на літак був недешевий, але життя рідної людини дорожче. Все скінчилося добре. Сестра і зараз жива, їй вже 92 роки. Але вісточка, яку вона передала через сусідку по палаті, бентежить мене досі. Як таке може бути, що уві сні мені розповіли про сестру? Якесь чаклунство. Але я дуже вдячна – це допомогло врятувати мою сестричку.

Ось така історія.

Автор: Ганна Василівна, 86 років, Павлівка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх