Лічильники подешевшають

8.11.2007, 15:11 Переглядів: 2 297
Нове підприємство з повірки лічильників води запрацює до кінця року. Проте послуга буде дешевшою, ніж у приватників лише на дві гривні..

Комунальному підприємству «Кременчукводоканал» виділили 440 тисяч гривень на створення підрозділу з перевірки лічильників питної води. Таке рішення ухвалила минулого тижня сесія міської ради. Як повідомив «Телеграфу» Валерій Медведовський, директор КП «Кременчукводоканал», при водоканалі буде створене дочірнє підприємство. Виділені з бюджету кошти підуть на облаштування матеріальної бази, придбання обладнання для перевірки лічильників. Нове підприємство має розпочати роботу до кінця року.
За підрахунками водоканалу, ця послуга коштуватиме для споживача 32 гривні. Це практично не відрізняється від ціни, яку пропонує приватне підприємство (нині 34 гривні, хоча було 39). У Комсомольську з мешканців міста за цю послугу беруть 8 гривень – за неї тамтешньому водоканалу  доплачує міський бюджет.
Чи надаватиме «Кременчукводоканал» послугу у комплексі – разом із демонтажем та монтажем лічильника після повірки – наразі адміністрація підприємства не повідомляє.
Треба розуміти, що у 32 гривні обійдеться тільки сама повірка лічильника, як і в приватних майстернях. А тоді який зиск мешканцям від новоствореного за бюджетні кошти підприємства? Адже скаржилися на ціну послуги і необхідність знімати лічильник самому споживачу…



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх