Боржники залишаться без субсидій

1.07.2007, 12:07 Переглядів: 2 725
Субсидії дають не всім, хто має на них право. Ті, хто заборгував за житлово-комунальні послуги, зможуть отримати субсидію, лише погасивши борг або уклавши договір про його реструктуризацію..

Нещодавно в силу вступила постанова Кабміну, відповідно до якої  боржники не зможуть отримати субсидію.«Якщо заборгованість за житлово-комунальні послуги виникла до першого грудня 2006 року, субсидія призначається за умови, що підписано договір про його реструктуризацію. У кого заборгованість з’явилась пізніше, допомогу отримає після сплати боргу. Перерахунок ми робитимемо з першого липня», – пояснює начальник відділу субсидій Автозаводського району Світлана Семеняченко. Очікується, що кількість отримувачів субсидій зменшиться лише на 10 відсотків, адже більша частина укладе договори про реструктуризацію боргу (виплату у розстрочку). За цими договорами потрібно буде сплачувати обов’язкову частку. Якщо ж отримувач субсидії не буде виплачувати ці кошти, його позбавлять допомоги. 
Для того, щоб оформити субсидію, потрібно надати такі документи: квитанцію про сплату житлово-комунальних боргів або договір із підприємством про реструктуризацію боргу, довідку про доходи, склад сім’ї, паспорт, ідентифікаційний код.
Фахівці відділу субсидій у понеділок та четвер приймають у ЖЕПах,  у вівторок, середу та п’ятницю – у відділі субсидій.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх