Закордонний паспорт – за п\'ять днів

9.11.2006, 21:11 Переглядів: 4 023
7 листопада на першому поверсі будинку №67 на вулиці Красіна було урочисто відкрито Центр прискореного оформлення документів з паспортно-візових питань. Чим він може згодитись кременчужанам? По-перше, тут виготовлятимуть закордонні паспорти нового зразка з використанням Єдиної паспортної системи України – зі сканованою на лист паспорта фотокарткою, а не наклеєною. "Ці паспорти визнані в Європі. Вони швидко скануються.

7 листопада на першому поверсі будинку №67 на вулиці Красіна було урочисто відкрито Центр прискореного оформлення документів з паспортно-візових питань. Чим він може згодитись кременчужанам? По-перше, тут виготовлятимуть закордонні паспорти нового зразка з використанням Єдиної паспортної системи України – зі сканованою на лист паспорта фотокарткою, а не наклеєною. 'Ці паспорти визнані в Європі. Вони швидко скануються. Фотографування власників паспортів проводиться під час прийому документів. З шести зроблених фотографій, клієнт обирає одну, що йому сподобалась', – кажуть представники підприємства МВС «Ресурси-Документ».
Крім того, як обіцяє директор Центру Ольга Коробенко, відтепер закордонний паспорт при бажанні можна буде виготовити терміново – за п'ять робочих днів. Щоправда, за нього доведеться викласти 778 грн. 90 копійок. А за 330 гривень закордонний паспорт вам оформлятимуть півтора місяця.
До речі, як і до відкриття Центру закордонний паспорт у Кременчуці і всього за 280 гривень можна оформити в міському відділі громадянства, імміграції, реєстрації фізичних осіб (ВГІРФО), який розташований у будинку 31/16 на вулиці Жовтневій. Щоправда, тут термін отримання паспорта може розтягнутися до трьох місяців.
Нагадаємо, для виготовлення закордонного паспорта громадянину необхідно подати звичний набір документів – копії та оригінали свідоцтва про народження, паспорт громадянина України, довідку про ідентифікаційний податковий номер, видану на те ж ім’я, що й паспорт. При оформленні паспорту в ВГІРФО слід принести з собою і чотири фотокартки.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх