Правобережжя та Занасип можуть залишитися без гарячої води

6.10.2006, 13:10 Переглядів: 3 267
Міська влада отримала «китайське попередження» – розрахуватись з боргами. Інакше півміста залишиться без гарячої води.

«Крюків буде відключено від гарячої води», – так заявив минулого тижня заступник міського голови Микола Порицький. Він посилався на погрози газовиків, які за борги збираються відключити теплопостачальні організації. Перший заступник голови правління ВАТ «Кременчукгаз» Павло Сніжко поїхав у середу до Києва звітувати, як тут виконується припис відключати об’єкти теплопостачання у разі несплати. Як повідомив пан Сніжко, такий припис надіслано дочірньою компанією «Газ України» ще 26 вересня. Він стверджує, що комунальне підприємство «Теплоенерго», яке гріє воду для Крюкова, а також І та ІІІ Занасипів, винне за газ 1300000грн. Він також запевнив, що «Кременчукгаз» розпочав відключення.
Гарячої води в середу і в Крюкові, і на Занасипі не було. Пан Порицький пояснив це ремонтними роботами, що проводить водоканал. Так само стверджували і в «Теплоенерго». Заступник начальника цього підприємства Дмитро Петулько каже, що ситуація зовсім не загрозлива, гаряча вода буде. Перейматися нічого.
Однак, начальник відділу збуту цієї організації Катерина Шевченко не порадувала нас оптимістичними прогнозами. Вона каже, що проплати упали після підвищення тарифів. Якщо у липні вони становили 115%, то в серпні – лише 89,5%. Як повідомила пані Шевченко, серед 14 тисяч кременчуцьких абонентів 4% неплатоспроможні. Тобто не платять. Взагалі. Навіть через суд. І далі продовжують жити в своїх квартирах та користуватися комунальним послугами. Вона вважає, що цей відсоток зросте.
За свідченням Миколи Порицького, проплати нині становлять 88%, а населення винне комунальному підприємству більше 3 мільйонів гривень.
Перший заступник міського голови Володимир Онищенко сказав: «Місто може не турбуватися. 15 жовтня буде включено опалення в будь-якому випадку. Ми підстрахувалися кредитом.
А гаряча вода буде, якщо населення буде платити за неї. Хай люди йдуть оформляють субсидії».
«ТелеграфЪ» тут же поцікавився, чи й справді кременчужани кинулися по допомогу до держави, себто у відділи субсидій.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх