Люди скаржаться на розкидані листи від «Укртелекому»

29.05.2011, 21:56 Переглядів: 3 865
Листи щастя від «Укртелекому» радують око кременчужан ще з лютого – рахунки масово розносять по домівках. Часто-густо, мешканці знаходять їх цілими пачками у під’здах..

Кременчужан дивує, чому інформацію про них може прочитати будь-хто

Купу листів від Укртелекому до мешканців будинку №1 на вул. Першотравневій приніс кременчужанин Сергій.

На цей раз до редакції звернулися в один день аж з трьох адрес – всюди листи були розкидані на підлозі під'їздів, а то й просто лежали на землі у дворі. У кур'єрській службі, що займається доставкою рахунків, кажуть, що то через самих мешканців, які ображають кур'єрів та викидають листи у сміття.

На минулому тижні до редакції почали надходити скарги від кременчужан – люди жалілися, що листи з рахунками від «Укртелекому» цілими купами лежать на подвір'ї чи у під'їзді.


– Це ж конфіденційна інформація про мне! – Обурюється кременчужанин Олег, що мешкає за адресою вул. Гоголя 4/8. – Будь-хто може взяти цей лист і дізнатися моє прізвище, де я живу і скільки сплачую за телефон! Це неприпустимо!
Теж саме нам розповів мешканець будинку №20 на вул. Перемоги, а кременчужанин Сергій взагалі приніс до редакції близько 60 листів, котрі знайшов у дворі будинку №1 на Першотравневій.


– Я живу в цьому будинку, – розповідає Сергій. – Вихожу з під'їзду і бачу, що біля дверей, вже на вулиці насипом лежать ці листи. Вирішив до редакції принести.


На багатьох листах красувалися прізвища відомих у Кременчуці людей, в тому числі депутатів міської ради. Ми вирішили дізнатися, що ж то за така практика розкидання рахунків де прийдеться. Ніж так доводити інформацію до абонентів, то краще вже ніяк не доводити. За роз'ясненнями ми звернулися до Кременчуцького відділення «Укртелекому».


– У нас заключений договір на доставку рахунків із кур'єрською службою, – повідомила заступник директора Центру телекомунікаційних послуг №2 з маркетингу Надія Кравченко. – Я їм кожен місяць кажу про те, що листи мають бути доставлені до кожного абонента...


У кур'єрській службі нам повідомили, що основна проблема із доставкою у... ворожому ставленні мешканців до кур'єрів.
– Бабусі й дідусі, що сидять на лавочках чомусь не хочуть пускати у під'їзд кур'єрів, – повідомила керівник служби. – Деякі конс'єржі мені потім розповідають, що віддають листи людям в руки, а насправді ж – просто викидають у сміттєві ящики. Прослідкувати за кожним кур'єром і дізнатися за якої причини він не потрапив до під'їзду – нереально. В мене їх аж 50  по місту.

Кур'єри приходять і кожного разу такі речі розповідають, що просто... їх і лають, і кажуть «Не носіть нам цю гидоту», «Не носіть нам цю рекламу». Ми пояснювали, що це не реклама, але наші люди не розуміють.


Ще одна проблема із «листами щастя» – відсутність скриньок. Рахунки мають кидатися саме до них. Скриньок немає – листи повертаються назад, цілими пачками. Мешканці не хочуть встановлювати ящики, але при цьому вимагають рахунки...
– Схема доставки ще відпрацьовується,, – кажуть у кур'єрській службі, сподіваючись, що найближчим часом все налагодиться.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх