Відмовили в субсидії: коли можна звертатися повторно? Відповідаємо на запитання кременчужан

31.07.2018, 10:41 Переглядів: 5 986

«ТелеграфЪ» отримав роз’яснення від департаменту соціального захисту населення виконкому

Після змін у Порядку надання субсидій, що відбулися у травні цього року, кременчужани почали масово отримувати відмови. Найпоширеніша їх причина – відсутність офіційних доходів або доходи, які менші за мінімальну зарплату (хоча б у одного з членів родини працездатного віку).




Наші читачі запитують: якщо в субсидії вже відмовлено, коли за її призначенням можна звернутися повторно? «ТелеграфЪ» надіслав інформаційний запит і попросив дати роз’яснення департамент соціального захисту населення виконкому. Нам надійшла відповідь, де зазначено, що повторно можна звертатися у будь-який час, якщо змінилися обставини, які впливають на призначення субсидії.


«Стосовно питання термінів повторних звернень громадян із заявами щодо призначення субсидій повідомляємо, що у разі зміни обставин, які призвели до відмови у призначенні субсидії, із заявою до управлінь можна звернутися в будь-який час.


Наприклад, для розрахунку субсидії на неопалювальний сезон 2018 року управління використовували дані про доходи осіб за період з липня по грудень 2017 року. Громадяни, яким відмовлено в призначенні субсидії на неопалювальний сезон у зв’язку з відсутністю доходів, але які вже з початку 2018 року працевлаштувалися, зареєструвалися у державній службі зайнятості, тощо, зараз можуть звертатися із новою заявою про призначення субсидії, оскільки для розрахунку субсидії управління будуть використовувати дані про доходи осіб за період з січня по червень 2018 року.


Умовою є сплата єдиного соціального внеску у розмірі, не меншому ніж мінімальний, протягом двох місяців підряд перед зверненням. Такий же період доходів буде враховуватися при розрахунку субсидії на опалювальний сезон 2018-2019 років. Слід зауважити, що в кожному конкретному випадку питання призначення субсидії вирішується виходячи з конкретних обставин родини», - сказано у відповіді на наш запит.


Зазначимо, що звернутися повторно можна і в тому випадку, кколи ви не врахували, що субсидія не може бути призначена на загальних підставах, але є шанс її отримати за рішенням комісії виконкому.


Нагадаємо, питаннями призначення субсидій займаються управління соцзахисту населення в Автозаводському та Крюківському районах.


Телефони гарячих ліний по субсидіях:  


77-29-95, 77-32-28 - Автозаводський район

6-02-60, 6-13-63 – Крюківський район.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх