Арсеній Яценюк: Рішення Стокгольмського арбітражу - це чергова перемога України над Росією

9.01.2018, 11:17 Переглядів: 2 133

«Рішення Стокгольмського арбітражу - це чергова перемога України над Росією. Це перемога нашого курсу на енергетичну незалежність від московської імперії», - наголосив у своєму дописі на Facebook лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк після оприлюднення рішення Стокгольмського арбітражного суду, який задовольнив позов української сторони проти «Газпрому» за всіма спірними питаннями.


 

«Коли наш Уряд в 2014 році вирішив позиватися до «Газпрому» й припинити в нього закупівлі - ніхто не вірив, що це вдасться. Ніколи раніше українська влада не розмовляла з «Газпромом» на рівних і з точки зору права. Ми почали, і вже перемагаємо», - підкреслив він.


«Можливе все - якщо ти робиш те, у що віриш. І сьогоднішнє рішення Стокгольмського арбітражу ще раз доводить - ми пішли правильним шляхом», - написав лідер «Народного фронту».


Арсеній Яценюк привітав команду «Нафтогазу» та всіх українців з черговою перемогою над Росією.


«Переконаний: енергетична незалежність від Росії - це фундамент безпеки України», - написав Арсеній Яценюк.


Нагадаємо, про початок процедури подання позову проти «Газпрому» до Стокгольмського арбітражу 28 квітня 2014 року оголосив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк. Уряд України і НАК «Нафтогаз України» прийняли рішення щодо початку процедури подачі судового позову на російську компанію «Газпром». Російському монополісту відправлено передарбітражну ноту: «Ми вважаємо нашу позицію законною, сильною. Український Уряд чітко задекларував: ми будемо боротися за наші національні права і національні інтереси всіма законними методами. Основний законний метод – це суд в Стокгольмі», - наголосив Арсеній Яценюк.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх