Кременчужанка на “1+1”

12.01.2006, 16:01 Переглядів: 1 897
Лариса Баглаєнко захотіла стати зіркою, подала заявку на участь у проекті телеканалу “1+1” “Хочу бути зіркою” і дійшла до півфіналу. У її виконанні “Кленовий вогонь” Володимира Івасюка на слова Юрія Рибчинського запалав новими барвами, пісня отримала третє дихання..

На участь у конкурсі “Хочу бути зіркою” Ларису надихнули мама і бабуся. А тато ще в червні відправив заявку разом із аудіозаписом пісні “Дикі гуси” у виконанні Лариси. Лише наприкінці серпня організатори конкурсу повідомили про те, що дівчина отримала шанс “стати зіркою”.
“Українські пісні 70-80-х років у виконанні третього покоління артистів - такою була ідея авторів  проекту “Третє дихання” в рамках конкурсу “Хочу бути зіркою, - розповідає “Телеграфу” Лариса Баглаєнко, учениця школі №1. – Про те, яку пісню я буду виконувати у півфіналі, мені повідомили за чотири дні до запису програми. Фонограму надіслали електронною поштою. Працювати над “Кленовим вогнем” мені допомагала Ольга Алексєєва, керівник  народної вокальної студії “Натхнення” Палацу культури. Під час зйомок програми був  збіг несприятливих обставин. На репетиції мені сказали, що мою пісню необхідно підняти на півтону вище, але протягом двох днів, що залишалися до півфіналу, не знайшлося часу для того, щоб зробити нову фонограму. Вона була готова лише за півгодини до початку зйомок, і я не змогла належним чином підготуватися до виконання пісні в іншій тональності. До того ж, я повинна була виступати п’ятою,  а тут заходять у гримерку і кажуть, що я маю вийти на сцену першою. А я ще без макіяжу, без зачіски. Організатори просто вирішили змінити порядок виходу. Я почала плакати, навіть валер’янку пила. Але вийшла на сцену і впоралася. Сама собі сказала, що мій виступ буде гідним”.
- Як ти сприйняла свій програш, адже вийшовши до півфіналу, ти не потрапила у двійку фіналістів?
- Спочатку це мене засмутило, а потім я вирішила: все що від мене залежало, я зробила. Участь у цьому конкурсі для мене стала серйозним випробуванням, яке зробило мене внутрішньо більш сильною людиною.
Лариса має наміри зв’язати своє майбутнє з музикою. “Ще коли їй було 2-3 роки, вона любила копіювати артистів, брала у руки ложку замість мікрофону і співала популярну тоді пісню  “Молодший лейтенант”, - згадує мама Лариси. – Серйозно займатися вокалом дочка почала трохи більше двох років тому, і вже має певні успіхи. Я розумію, що хліб у артистів нелегкий, але згодна із вибором донечки і бажаю їй успіху!”



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх