Українську еротичну історію дорослішання «Коли падають дерева» покажуть на Warsaw Film Festival

8.09.2018, 16:02 Переглядів: 5 154

 

Український глядач зможе подивитися українське сміливе, прогресивне, молодіжне кіно вже з 13 вересня

Українську еротичну історію дорослішання «Коли падають дерева» покажуть на Warsaw Film Festival. 34-ий Варшавський міжнародний кінофестиваль, що відбудеться цього року з 12 по 21 жовтня, відкриває завісу та знайомить з програмою. Повнометражний дебют Марисі Нікітюк серед перших 12 фільмів-учасників, які були оголошені у секції фестивалю «Відкриття».


Warsaw Film Festival – фестиваль «класу А», один із найбільших фестивалів у Східній Європі, що отримав акредитацію FIAPF у 2009 році.


Світова прем’єра фільму, українсько-польсько- македонського виробництва, відбулася в рамках Міжнародного Берлінського Кінофестивалю (Berlinale - Berlin International Film Festival) у програмі Panorama. В Україні стрічку було показано в рамках 9-го Одеського міжнародного кінофестивалю (Odesa International Film Festival), де в національному конкурсі актриса Анастасія Пустовіт отримала нагороду «За кращу акторську роботу».


Низка світових видань ще 2017 року називала «Коли падають дерева» одним з найбільш очікуваним фільмів зі Східної Європи. Після прем’єри фільму у програмі Панорама Берлінського Фестивалю відгуки міжнародної преси коливались у діапазоні від «новий подих зі Сходу» і «справжнє відродження українського кіно» до «яскравий приклад сучасної драми».


Український глядач зможе подивитися українське сміливе, прогресивне, молодіжне кіно вже з 13 вересня.


«Коли Падають Дерева» - історія сучасних українських «Ромео та Джульєтти». Фільм відвертий, з елементами еротики, наповнений бурями живих емоцій персонажів. В центрі уваги любов юної дівчини з СМТ Лариси до її коханого молодого бандита Шрама. Їх стосунки засуджують рідні Лариси, проти них постає пуританське суспільство маленького міста і кримінал, з яким пов’язаний Шрам. Юні закохані мріють втекти в ідеальний світ «на море», де будуть лише вони та їх кохання. Але реальність має свої суворі закони.


Автор: Руслана Горгола Відео: Dergkino Ukraine Джерело відео: youtube.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх