На КрАСЗі зібрані перші позашляховики рестайлінгової версії

14.12.2006, 20:12 Переглядів: 2 016

На Кременчуцькому автоскладальному заводі зібрані перші моделі рестайлінгової версії позашляховика південнокорейської марки Ssang Yong REXTON ІІ.
Як повідомила прес-служба корпорації "Автоинвестстрой", до скраду якої входить завод, після поновлення на початку грудня складання корейських автомобілів, в останньому місяці року заплановано зібрати 40 позашляховиків. Нагадаємо, що причиною зупинки виробництва позашляховиків влітку послужили масові страйки в Південній Кореї, у зв'язку із чим був припинений імпорт в Україну складальних машинокомплектов. Позашляховик Ssang Yong REXTON ІІ змінився не тільки зовні.

На Кременчуцькому автоскладальному заводі зібрані перші моделі рестайлінгової версії позашляховика південнокорейської марки Ssang Yong REXTON ІІ.
Як повідомила прес-служба корпорації 'Автоинвестстрой', до скраду якої входить завод, після поновлення на початку грудня складання корейських автомобілів, в останньому місяці року заплановано зібрати 40 позашляховиків. Нагадаємо, що причиною зупинки виробництва позашляховиків влітку послужили масові страйки в Південній Кореї, у зв'язку із чим був припинений імпорт в Україну складальних машинокомплектов. Позашляховик Ssang Yong REXTON ІІ змінився не тільки зовні. Екстравагантний дизайн від італійської студії Іtaldesіgn плюс ліцензійна техніка Mercedes-benz, оптимальне сполучення класичного стилю, комфорту, безпеки й ходових якостей полноразмерного позашляховика зводить Ssang Yong REXTON ІІ в розряд внедорожної еліти.
У торгово-сервісній мережі 'АИС' нові рестайлінгові позашляховики Ssang Yong REXTON ІІ вже з'явилися. Більше того, усі автомобілі зібрані у грудні й частини у січні вже зарезервовані клієнтами.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2006/12/14/3996.html -->
 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх